Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

ROMĀNS. GUNDEGA REPŠE. SUBSTANCES. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. Vienā grāmatā trīs romāni — Bāreņu nams, Jauki ļaudis un Retināts gaiss. «Grants lavīna vai mākoņu sadursmes, noziegums un sāpes — tikai cilvēka gars nosaka tām mērogu. Eksistenciālie drebuļi neļauj uztvert literatūru kā māņu paslēptuvi, tai jātop par izglābšanās veidu un visskaudrāko esamību iepretim dienišķības fikcijai,» saka rakstniece. Apgāda cena 9,82 €.


VĒSTURE. VALENTĪNE LASMANE. NAKTS NAV JAU TIKAI GULĒŠANAI. IZDEVNIECĪBA MANSARDS. 
Valentīne Lasmane (1916—2018) Otrajā pasaules karā organizēja bēgļu laivas uz Zviedriju — viņas rīcība piepulcē Valentīni nacionālās pretestības kustības varoņiem. Ar šo grāmatu izdevniecība aizsāk vēstures sēriju Bezbailīgie — par cilvēkiem, kuri riskēja ar dzīvību, lai glābtu cilvēkus no atkārtotas padomju okupācijas. Apgāda cena 11,90 €.


DETEKTĪVS. MAKSS SĒKS. VAJĀTĀJS. IZDEVNIECĪBA LATVIJAS MEDIJI. 
Detektīvromānu rakstnieka sievu atrod mirušu ar smīnā sastingušu seju. No jūras izskalo vēl vienu sievietes līķi, un top skaidrs — slepkavības nebeigsies, ja neizdosies notvert noziedznieku, kurš prasmīgi atdarina romānu sižetus. Kā lai notver slepkavu, kurš allaž ir priekšā izmeklētājiem? Somu rakstnieka pirmā grāmata sērijā par izmeklētāju Džesiku Niemi. Apgāda cena 13,60 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu