Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

PĒTĪJUMS. DŽESIKA ARO. PUTINA TROĻĻI. IZDEVNIECĪBA PĒTERGAILIS. Pētot troļļu darbību sociālajos tīklos Ukrainā, Baltijas valstīs, Ungārijā, ASV, somu žurnāliste atklājusi, cik neticams mērogs ir Kremļa izstrādātajām informācijas kampaņām. Pēc publikācijas autore sociālajos tīklos kļuva par naida runas mērķi. Apgāda cena 19 €.


ROMĀNS.
FRENKS HERBERTS. KĀPA. IZDEVNIECĪBA PROMETEJS. Romāns stāsta par zēnu Paulu Atreīdu, augstdzimušas ģimenes pēcteci, kura namam uzdots pārvaldīt tuksneša planētu Arrakisu. Vērtīgu to padara melanža — viela, kas spēj pastiprināt apziņu un pagarināt dzīvi. Melanžu kāro cilvēki visā zināmajā Visumā, gatavi tās dēļ arī nogalināt… Apgāda cena 18,99 €.


BĒRNIEM.
DAINA TABŪNA. LASIS STASIS UN ATLASIJAS OKEĀNS. IZDEVNIECĪBA LIELS UN MAZS. Stāsts par mazu lasēnu, viņa iepazīšanos ar upi, Baltijas jūru, zivīm un citiem ūdens iemītniekiem, par dabisku un cilvēku izraisītu briesmu pilno ceļojumu uz Atlasijas okeānu — tā okeānu dēvē laši. Saistošajā sižetā atklājas gan zēna pieaugšanas stāsts, gan arī svarīgas zināšanas par dabas norisēm. Apgāda cena 13 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu