Streipa vietā diskusiju raidījuma vadībai pieteicies Šķēles runasvīrs • IR.lv

Streipa vietā diskusiju raidījuma vadībai pieteicies Šķēles runasvīrs

24
Bijušais Andra Šķēles runasvīrs un PR darbonis Romāns Meļņiks. Foto: Evija Trifanova, LETA

Par jaunā LTV politiskā raidījuma vadīšanu runā ar Rēderu 

Bijušā Tautas partijas vadītāja Andra Šķēles runasvīrs Romāns Meļņiks pieteicies vadīt diskusijraidījumu, kas nāktu Kārļa Streipa vadītā “Skats no malas” vietā. Savukārt par jauna raidījuma veidošanu par politiku Latvijas Televīzija (LTV) patlaban risina sarunas ar žurnālistu Gundaru Rēderu, trešdien apliecināja Latvijas Televīzijas (LTV) ģenerāldirektors Edgars Kots. Tas būšot diskusijas raidījums ar politiķiem, iespējams, “Kas notiek Latvijā?” aizstājējs. 

“Mums ir ieilgušas sarunas ar Jāni Domburu, tāpēc mums nav tikai viens raidījums, bet jāmeklē iespējas piedāvāt dažāda spektra raidījumus. Esam uzrunājuši Gundaru Rēderu, kurš varētu būt viens no šāda raidījumu vadītājiem,” trešdien pastāstīja Kots, vēsta BNS. 

Dombura iespējas atgriezties LTV viņš nekomentēja. “Mēs vēlējāmies pagarināt esošo līgumu par “Kas notiek Latvijā?” veidošanu, bija iespēja noslēgt jaunu līgumu par līdzīga raidījuma veidošanu, piedāvāt intervijas tipa raidījumu, taču no autora esam saņēmuši ziņu, ka viņš grib runāt par pagātni, tostarp esam saņēmuši advokāta pretenziju par iepriekšējā līguma neizpildi,” apstākļus klāstīja LTV ģenerāldirektors. 

Savukārt žurnālistu diskusijas vadīšanai esot pieteicies Romāns Meļņiks, informēja Kots un norādīja, ka televīzija ir atvērta arī citiem pretendentiem. Esot jāpiesakās pie kanāla vadības. Meļņiks ir laikraksta “Diena” valdes loceklis, bijušais Tautas partijas dibinātāja Andra Šķēles preses sekretārs un žurnālists. 

Jau vēstīts, ka LTV no ētera pazuduši divi raidījumi par sabiedrībā aktuālām politiskām un ekonomiskajām norisēm ‒ žurnālistu diskusija “Skats no malas”, kuras vadītājs Kārlis Streips atlaists, bet raidījums likvidēts, kā arī Jāņa Dombura vadītais publisko debašu raidījums “Kas notiek Latvijā?”.

Komentāri (24)

ievuliitis 28.09.2011. 13.17

Gaidīsim, kad Meļņiks uzaicinās uz raidījumu Streipu.

+22
-2
Atbildēt

0

martins_kibilds 28.09.2011. 13.05

LTV oligarhizācija.

+21
-1
Atbildēt

0

austrisv 28.09.2011. 13.35

Nu izskatās, ka tiešām, ne tikai oligarhi pārņem ietekmi LTV, kas tomēr ir sabiedriskā TV.
Nevar pārmest Streipam , ka viņš savā vadītājā raidījumā “Skats no malas” esot subjektīvs!!
Visi žurnālisti taču ir subjektīvi, kaut vai tā pati Anita Daukšte, vai Alla Petropavlovska. Tad jājautā, kāpēc gan Streipam jābūt objektīvam un vai tas vispār ir iespējams?
Man patīk klausīties Streipu, lai gan es tāpat kā daži citi te rakstošie un radio dzirdētie ir nepatikā klausījušies, kā Streips ir stipri uzbraucis arī Vienotībai , un dažreiz pat nepamatoti, bet ko lai dara, ja viņš tā domā, jo katra persona vai personība ir un var būt tikai subjektīva.
Manuprāt, būs jāprotestē pret Kota palikšanu LTV! Es piedalītos!Tālāk tas tā nevar turpināties, jo sāk izskatīties kā Krievijā, kurā piežmiedz brīvo domu un garu! Mēs taču neesam Krievija.

+17
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu