Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

BĒRNIEM. KRISTĪNE ULBERGA. KAIZIVS, KURŠ NEĒDA CILVĒKUS. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. «Septiņas pasakas, kas stāsta par labsirdīgo Kaizivi, kurš atšķirībā no brāļiem un māsām atteicās paklausīt mammai un uzbrukt cilvēkiem, lai tos apēstu, ieved pasaulē, kurā ir vieta tādiem jēdzieniem kā pateicība un līdzjūtība, spējai saskatīt skaistumu un pārvarēt bailes un kurā vienmēr ir vieta labiem darbiem,» grāmatu raksturo Gundega Blumberga. Apgāda cena 5,68 €.


ROMĀNS. DŽEINA HĀRPERA. DABAS SPĒKI. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. 
Austrāliešu rakstnieces pirmais romāns Sausums guva milzīgus panākumus. Tikko latviski iznācis viņas jaunākais darbs Dabas spēki. Arī tajā darbojas federālais aģents Ārons Falks, kuram šoreiz jāatrod dabas rezervātā pazudusi sieviete. Turklāt šī sieviete ir informatore viņa beidzamajā lietā un zina daudzus noslēpumus. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 15,98 €.


KRIMINĀLROMĀNS. DZINTRA ŠULCE. CAURVĒJŠ. IZDEVNIECĪBA LATVIJAS MEDIJI. 
Ranta veiksmīgi sapelnījusi naudu, atgriezusies mājās, lai sāktu saimniekot pēc sava prāta. Rantai nekad nav bijis ideālu vecāku, gadiem ilgi viņa samierinājusies ar slepenas mīļākās lomu, klusībā glabājot sapni par īstu ģimeni. Taču nu viņu aicina, un viņa liktenīgi piekrīt. Līdzcietība, godīgums, jūtas, aprēķins un nodevība. Ko izvēlēties, ko paturēt, ko aizstāvēt? Apgāda cena 10,20 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu