Citādie kartupeļi un cūkgaļa • IR.lv

Citādie kartupeļi un cūkgaļa

Ēriks Pastors. Foto — Aija Krodere
Marija Leskavniece

Lai gan latviešu virtuve neizceļas ar produktu daudzveidību vai unikalitāti, to pagatavošanu esam izkopuši līdz meistarības līmenim, uzskata ekvadorietis Ēriks

Ēriks Pastors ieradās Latvijā, lai studētu inovācijas un uzņēmējdarbību Rīgas Tehniskās universitātes maģistrantūrā. Pirms tam daudz ceļoja. Pat pārdeva visu savu iedzīvi un uzņēmumu Ekvadorā, lai varētu to darīt vēl vairāk. Taču nekur neuzturējās ilgāk par trim mēnešiem. Līdz nolēma, ka ārzemēs varētu arī mācīties. Par labu Rīgai nosliecies interesantās studiju programmas dēļ un paklausot kādas draudzenes ieteikumam — viņas senči savulaik dzīvojuši Jelgavā. 

Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!


Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu