Iedod miljonu! • IR.lv

Iedod miljonu!

2
Nellija Ločmele

 

Jau sen zinām, ka siers par velti ir tikai peļu slazdā (un tikai otrajai pelei, jo pirmā guļ ar atsperes pārcirstu sprandu). Bet nupat šo patiesību ar skaļu blīkšķi atgādina Rīgas dome.

Pagājuši tikai daži mēneši kopš Saskaņas uzvaras vēlēšanās, bet mērs Ušakovs jau ķeras pie ārkārtējiem līdzekļiem, lāpot pilsētas budžetu. Galu galā, viņam vēl četrus gadus no šā caurā maisa jāvelk labumi, ar kuriem izpatikt vēlētājiem.

Kur ņemt naudu tautas lutināšanai, Ušakovs zina – no pašas tautas. Jautājums ir – kā? Kādu jaunu «siera šķirni» uzspraust slazdam? Palīgā atkal nāk Rīgas satiksme – par 70% pacelt biļešu cenu, ieviest «rīdzinieka pasi» un tās īpašniekiem iedot 50% atlaidi, lai šā kārdinājuma dēļ Rīgā deklarētos un domes nodokļu ienākumus papildinātu krietns pulks te strādājošo. Klikt, un gatavs! Vienkāršs plāns kā no Zelta teļa klasikas – ja gribi miljonu, pieej un uzprasi!

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu