Ieteikumi moderna cilvēka ēdienkartei
Pārtikas nozares radītais piesārņojums pēdējā laikā pieaudzis tik ļoti, ka pavāriem biežāk jādomā nevis par recepšu izstrādi, bet gan par to, cik tālu ceļu produkti mērojuši, un jāmeklē iespējas izmantot jaunus, dabai draudzīgākus iepakojumus. Laiks arī pievērsties ilgtspējīgām tehnoloģijām, tajā skaitā izstrādāt digitālās ēdienkartes.
Pavāram Laurim Aleksejevam, restorāna 36. līnija īpašniekam, tuva ideja «jo tuvāk pagatavošanas vietai produkts izaudzis, jo labāk». Pēc šī principa viņš ikdienā izvēloties bioloģiski audzētus vietējos produktus. Kas ir Laura ēdienkartes pamatā?
Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:
Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.