Ēst dabai draudzīgi • IR.lv

Ēst dabai draudzīgi

Monta Kaiva Konovalova

Ieteikumi moderna cilvēka ēdienkartei

Pārtikas nozares radītais piesārņojums pēdējā laikā pieaudzis tik ļoti, ka pavāriem biežāk jādomā nevis par recepšu izstrādi, bet gan par to, cik tālu ceļu produkti mērojuši, un jāmeklē iespējas izmantot jaunus, dabai draudzīgākus iepakojumus. Laiks arī pievērsties ilgtspējīgām tehnoloģijām, tajā skaitā izstrādāt digitālās ēdienkartes.

Pavārs Lauris Aleksejevs

Pavāram Laurim Aleksejevam, restorāna 36. līnija īpašniekam, tuva ideja «jo tuvāk pagatavošanas vietai produkts izaudzis, jo labāk». Pēc šī principa viņš ikdienā izvēloties bioloģiski audzētus vietējos produktus. Kas ir Laura ēdienkartes pamatā?

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu