VIDEO: Harisa pret Trampu - kas sagaida Eiropu? • IR.lv

VIDEO: Harisa pret Trampu – kas sagaida Eiropu?

2
Attēls no ARTE video.
ARTE

Kamala Harisa vai Donalds Tramps: kā ASV prezidenta vēlēšanu rezultāti ietekmēs Eiropu?

Eiropa ar bažām gaida Amerikas Savienoto Valstu prezidenta vēlēšanas novembra sākumā. Eiropas raidsabiedrība ARTE jautā: kura no vēlēšanu programmām – Kamalas Harisas vai Donalda Trampa – labāk saskan ar Eiropas interesēm?

 

 

Šo video veido Eiropas sabiedriskā raidorganizācija ARTE. Tas tiek publicēts deviņās valodās, pateicoties sadarbībai ar El País (Spānija), Gazeta Wyborcza (Polija), Internazionale (Itālija), Kathimerini (Grieķija), Le Soir (Beļģija), Telex (Ungārija) un Ir (Latvija). Projektu finansē Eiropas Savienība no European Media Platforms līdzekļiem.

Komentāri (2)

Uldis.M42 pirms 3 stundām

Sajutis sviluma smaku, žīdelis Cukerbergs atzinās, ka ģem-parķijas interesēs pārkāpis ASV konstitūcijas Pirmo labojumu, proti cenzējis visu Sorosam, Obamai, un Baidenam netīkamo un tiražējis feikus par to konkurentiem un pat piezvanīja Trampa kungam un apsolīja, ka vairs neiejauksies vēlēšanu procesā.
Mazais Sorosa stipendiāts tā vietā, lai plēstu sev matus, saskrāpētu seju un šaustītu sevi ar pletni, vai pat norautu sev pautus, kurus tāpat vairs nevajadzēs, mētājas kā uz pusi pārcirsta glodene, bet joprojām turas pie pārlauzta salmiņa.
https://www.youtube.com/watch?v=Xi1w38qfNPQ
https://pietiek.com/raksti/no_kadas_sazverestibas_dzons_kenedijs_bridinaja_amerikanus,_un_cik_aktuals_sis_bridinajums_tagad_ir_mums/

0
0
Atbildēt

0

Uldis.M42 28.09.2024. 10.10

Līdz trešdaļai noskatījos, vairāk nebija spēka, tad jau prātīgāk skatīties Tom & Jerry. Tur vismaz neviens necenšas iedirst cilvēku galvās. Ja paskatās ARTE paģeļņikus (līdzdalībniekus), visi zvēriski Trampa nīdēji.
Ja Baltā namā nonāks bezsmadzeņu organisms, Jamaikas vergturu pēctece, kura visu savu karjeru taisīja caur gultu un ņemot vērā tās “personību”, visdrīzākais arī augstskolu tā pabeidza caur gultu, Harisa, četru gadu laikā var īstenoties starptautiskā finansu noziedznieka, ASV un Latvijas ienaidnieka Sorosa un Putina melnās kuces Obamas sapnis par ASV pilnīgu iznīcināšanu. Kā tas notiks, šodien jau var redzēt Ņujorkā, Čikāgā, Filadelfijā, Detroitā un Kalifornijas štatā, no kurienes mūk visi biznesi un cilvēki, kas vien to var izdarīt.
Kad kādreiz Švarcenegera laikā izskanēja doma, ka visbagātākais štats, Kalifornija, varētu atdalīties, visa valsts bija šausmās. Tagad tur nesodītas plosās nēģeru bandas, pateicoties vecās kuces Pelosi brāļadēla Ņūsoma pūliņiem, katrs Kalifornijā var izdarīt veikala zādzību, tai skaitā atklātu zādzību, kas būtu pielīdzināma laupīšanai, par summu, kas nesasniedz 1000 dolāru un kaut vai desmit reižu dienā. Ja apsargs laupītāja aizturēšanai būs pielietojis spēku, viņš var par to nonāks cietumā. Atcerēsimies gadījumu ar morālo kropļu: Kariņa un Streipa, sugasbrāli bandītu Džordžu Floidu, kad krietns policists Dereks Šovens par to, ka tas melnais mēsls nosprāga, jo pirms aizturēšanas norija nāvējošu fentanīla devu, tika notiesāts uz 22,5 gadiem cietumā.
Ja vecā korumpētā plānprātiņa, psrs drauga vēl kopš Brežņeva laikiem, pedofīla Baidena laikā, valstī ieradās, kā lēš līdz 21 miljonam nelegāļu, nesot līdzi narkotikas, slimības, noziedzību un bezdarbu, tad es domāju, ka nākamo četru gadu laikā to skaits jau pieaugs ģeometriskā progresijā.
Ņemot vērā to, ka viņas vecāki, marksisma – ļeņinisma pasniedzēji augstskolās, arī meitu izaudzējuši par rekcionāru marksisti, viņa centīsies novest ASV līdz kādreiz neiedomājami bagātās Venecuēlas līmenim, kur pārtiku var iegādāties reizi nedēļā par taloniem, bet prēmijā saņemt tualetes papīra rulli, kur puslīdz droši var justies tikai pašā Karakasas centrā, līmenim.
Baltā nama Ovālais kabinets, tāpat kā bija Klintona laikā pārvērtīsies par Orālo kabinetu, kur praktikanti, astronomijas studenti pētīs melno caurumu.
Ja ASV marksistu, korumpantu un pederastu partijai neizdosies pēc savu kremļa saimnieku lekāliem atkal nozagt vēlēšanas, pozitīvas izmaiņas sagaida visus labas gribas cilvēkus, jo tiks pārtraukti kari, būtiski kritīsies naftas cenas, kas ir ļoti svarīgi globālai ekonomikai, bet nāvējoši fašistiskiem petrokrātiskiem režīmiem un pats galvenais, absolūtam ļaunumam un tā asinskāriem, pēdējās cilvēcības pazīmes zaudējušiem nesējiem.
Pārāk neiedziļināšos no jauna, tikai atkārtošu par ko padibenes: plānprātiņi, marksisti, nodzītas maukas un pederasti tik ļoti nīst Rīcības Prezidentu Trampa kungu:
1. 3 gadu laikā atgrieza valstī 6 miljonus Obamas izdzītās darba vietas.
2. Būtiski samazināja inflāciju.
3. Viņa laikā, kā bija solīts, Meksikas policija sargāja ASV robežu pret Kariņa un Streipa sugas un saprāta brāļiem.
4. Viņa saprātīgā enerģētikas politika nodzina naftas cenas līdz 30 dolāriem, kas bija nāvējoši Irānas lupatgalvu režīmam un krievu pasaulei, bet liela svētība ASV un civilizētās pasaules ekonomikai.
5. Ar Trampa iedotiem Javelin, Stinger un snaipera šautenēm, kam pirms tam bija uzlicis savu veto nēģeris, ukraiņiem izdevās apturēt krievu uzbrukumu 2022. gada februārī – martā. Trampa laikā mazais gļēvais sadistiskais krievu smerdelis sēdēja klusi kā pelīte aiz virtuves slotas paslēpusies, jo nevarēja zināt, vai Tramps nesadomās aizsūtīt uz kremli vienu Trident.
6. Krievu lidmašīnas pārstāja lidot virs ASV kara kuģiem, jo Tramps bija piešķīris atļauju kuģu kapteiņiem tās notriekt pēc saviem ieskatiem draudu gadījumā.
7. Uz Ukrainas un krievijas okupētās Donbasa daļas robežas kritušo skaits samazinājās 16 reizes.
8. Viņš piespieda ES parazītus un sodomītus tērēt aizsardzībai 2%, kā bija sarunāts. Saubos vai daudz deģenerātu atradīsies, kas šodienas situācijā viņam to uzdrīkstētos pārmest.
9. Pateicoties viņam Izraēlas galvaspilsēta tika pārvestu uz Jeruzālemi, ko pirms viņa visi ASV prezidenti bija solījuši atbalstīt un AAE ar Izraēlu nodibināja diplomātiskās attiecības.
10. Viņa laikā tika likvidēta kremļa finansētā al-Qaeda un Putina – Obamas izveidotais IGIL. Tika likvidēts viens no pasaules bīstamākiem teroristiem Suleimani, par ko Obama, Pelosi un Kariņš pieraudāja pilnus spilvenus. Somālijas pirāti pārstāja uzbrukt kuģiem. Daru zināmu, ka šodien ASV kara kuģi spiesti braukt apkārt Āfrikai, kaut arī ar vienu kara kuģi pietiktu, lai padarītu par nebijušiem visus Maskavas un Teherānas algotos hutiešus Adenas līcī.
11. Pēc draudzīgas parunāšanas ar mandu Kim, kad viņš tam parādīja savējo “sarkano pogu”, tas pārstāja veikt kodolizmēģinājumus un šaut raķetes pāri Japānai.
12. Attiecībās ar Ķīnu tika panākta daudz taisnīgāka importa – eksporta bilance. Viņa laikā Si nekādi nebūtu uzdrīkstējies laist pāri ASV spiegošanas gaisa balonu.
13. Apstādināja krievu “Severnij potok”, ko Baidens atkal atjaunoja.
14. Deir ez zoras provincē pie krievu astainā un ragainā dieviņa aizsūtīja vairāk kā 200 vāgneriešus un ar Tomahawk raķetēm Sīrijā iznīcināja lidlauku, kur Putins ar Asadu glabāja ķīmiskos ieročus, kopā ar visu infrastruktūru un personālu.
15. Aizvēra krievijas konsulātus un patrieca tur strādājošps spiegus un diversantus.
16. Atķirībā no Baidena, kura dēls un meita ir narkomāni, Tramps ir izaudzinājis trīs krietnus bērnus.
Tas viss tika paveikts laikā, kad starptautiskā finansu noziedznieka Sorosa algotie tiesneši viņam sūtīja pa trīs pavēstēm dienā.
Ja Baltā namā būs Tramps, trūksties nāksies visiem Briseles Putina nopirktiem un sakompromitētiem zagļiem un fekāliju stumdītājiem, bet mazo klaunu Zeļenski bargs sods par iejaukšanos ASV vēlēšanu procesā, kad tas ģem-parķijas interesēs atteicās pildīt Ukrainas likumus, proti atjaunot Baidena no amata vēlāk padzītā godīgā ģenerālprokurora Šohina uzsākto krievijas FSB firmas Burisma un Hantera Baidena korumpcijas kriminālietu un par ASV finansiālās palīdzības izlaupīšanu kopā ar Obamu, Sorosu un Baidenu simtu miljonu, vai pat vairāku miljardu apmērā.
Iespējams arī Latvija varēs atkopties pēc Dombrovsks un Kariņa valsts iedzīšanas 20 miljardu parādu jūgā, bet pirms tam ir nepieciešams tribunāls ar desmitiem iekšējo ienaidnieku un to apdziedātāju notiesāšanu uz mūžu labošanas darbu katorgā, kas nebūs iespējams bez sabiedroto atbalsta. Šim nolūkam būtu saprātīgi par noziegumiem pret valsti uz laiku atjaunot nāvessodu, lai ar intelektu apdalīti nelieši atbilstošiem savām spējām turpmāk raktu grāvjus, vai tīrītu atejas, bet nelīstu vairs valsts pārvaldē.

0
0
Atbildēt

0

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu