Ārskata speciālizlaidums no Lampas: plaša saruna ar ārlietu ministri Baibu Braži • IR.lv

Ārskata speciālizlaidums no Lampas: plaša saruna ar ārlietu ministri Baibu Braži

Pauls Raudseps

Ukrainā pilna mēroga karam beigas vēl nav redzamas, tāpat kā konfliktam Gazā. Pēc vēlēšanām Eiropā un Apvienotajā Karalistē gaidāmi jauni politikas akcenti gan Briselē, gan Londonā. Šā gada rudenī ASV notiks prezidenta vēlēšanas ar grūti prognozējamām sekām ASV un pasaulei. Izbraukuma ierakstā sarunu festivāla Lampa apmeklētājiem bija iespēja ekspresaptaujās izteikt savu viedokli par karstākajiem starptautiskās attīstības jautājumiem, par kuriem pēc tam ārlietu ministre Baiba Braže un Ir komentētāji Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps iesaistījās spraigā diskusijā. Ministre arī atbildēja uz klātesošo jautājumiem, tai skaitā par pirmajiem mēnešiem amatā un Krievijas militārajiem draudiem.

Iknedēļas raidierakstā Ārskats Ir komentētāji Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps un citi eksperti dalās pārdomās par ārpolitikas aktualitātēm un izceļ gan lielas, gan mazas ziņās pamanītas lietas, kas Latvijā nevarētu notikt. Podkāsts ir pieejams Ir.lvSpotify, Apple Podcasts un Youtube.

Labākais veids, kā atbalstīt mūsu redakciju — abonēt Ir.

Esam arī pateicīgi visiem, kas gatavi atbalstīt tieši Ārskatu vienreizējā maksājumā (šeit) vai regulārā maksājumā (šeit).

Atcelt savu regulāro ziedojumu jebkurā brīdī varat šeit: billing.stripe.com

Pagaidām nav neviena komentāra

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu