
Lindas un Arņa Blaževiču Madonas karameles ir ģimenes uzņēmums, kurā arī viņu dēli Kaspars un Edgars jau guvuši pirmos priekšstatus par ražošanu, mārketingu un tirdzniecību. Vienīgais tāda ģimenes uzņēmuma trūkums — ja ir daudz darba, mājās nav abu vecāku.
Viss pašu rokām gatavots, iepakots un līdz pat šai dienai arī tirgots. Madonas karameles ir brīnišķīgs pierādījums tam, ka arī neliels ģimenes uzņēmums, kas pēc būtības ir divu cilvēku sirdslieta, var nest peļņu
Vienā no Cēsu skolām izlaiduma dienā skolotāji saņēma nevis ātri vīstošas, ļenganas importētās puķes, bet Madonā gatavotus karameļu rožu pušķīšus. Mazās, stingrās ledenītes, atbrīvotas no caurspīdīgā iepakojuma, garšo pēc cukurotām zemenēm un saldas brīvības visas vasaras garumā. Lindai Blaževičai pietika pēc tam tikai ar dažiem elektroniski atsūtītiem «paldies», lai viņa nodomātu - cik tomēr labi, ka toreiz, 2013. gada rudenī, viņa kopā ar vīru Arni sāka burties pa katliem, mēģinot vārīt karameles.
Linda un Arnis jau pirms tam ģimenei, kurā aug divi puikas, naudu pelnīja ar saldumiem - svētku pasākumos un tirdziņos pārdeva popkornu un gaisīgu cukurvati. Bet tas bija sezonāls bizness, kas atstāja daudz brīva laika un negarantēja regulārus ienākumus. No cukura, glikozes sīrupa, dabīgajām krāsvielām un aromatizētājiem sagatavotās konfektes jau kopš pirmās tirdzniecības reizes 2013. gada decembrī nodrošinājušas Blaževičus ar darbu, kas kļuvis par viņu sirdslietu.