saldumi

Šokolāde ar vecuma garšu

Viens no kioskiem, kuros Rīgas Centrāltirgū pārdod vecu pārtiku. Kopumā šādu tirdzniecības vietu ir vismaz 10.
Foto — Baiba Kļava

Saldākai dzīvei

SIA Tarte īpašniece Zane Oja.
Foto — Edmunds Brencis

Izvēļu, cik uziet

Restorāns Aprika. Šefpavārs Ingmārs Ladigs ēdienos apvieno labāko, ko Latvijas zeme spēj sniegt, ar mūsdienīgu skatījumu uz kulinārajām tradīcijām.
M.facebook.com/aprikarestorans
Pils laukums 4-3

Karstās pannas efekts

Taste CAPS! vadītāja Ilze Garanča ar silto šokolādi trifeļu temperēšanai.
Labdarības akcijā Aizved savējos uz restorānu, palīdzi citiem tikt uz skolu daudzi Latvijas restorāni 10% no 1. septembra ieņēmumiem ziedos SOS bērnu ciematiem. Arī restorāns Ferma, kura konditore Ina Poliščenko gatavo saldumus. Ina pati ir uzaugusi audžuģimenē.

Saldais pārītis

Lindas un Arņa Blaževiču Madonas karameles ir ģimenes uzņēmums, kurā arī viņu dēli Kaspars un Edgars jau guvuši pirmos priekšstatus par ražošanu, mārketingu un tirdzniecību. Vienīgais tāda ģimenes uzņēmuma trūkums — ja ir daudz darba, mājās nav abu vecāku.