Lai sekotu pasaules virtuves tendencēm, kafejnīcas Mr. Biskvīts saimnieces un pavāri dodas pētnieciskās ekspedīcijās uz Ņujorku un Londonu. Viņām rūp, lai Siguldā būtu pieejama tikpat kvalitatīva kulinārija
Esam ieradušies Siguldas kafejnīcā Mr. Biskvīts. Ārā ir drēgna, tēraudpelēka pavasara diena, bet iekšā aiz letes ir kūku klāsts — košs un krāsains kā pilsēta rudenī. Paiet mirklis, un aiz tās smaidīdamas parādās uzņēmuma Frīda īpašnieces un šīs vietas saimnieces māsas Kristīne Gorodecka un Inese Hincenberga. «Kur runāsim — šeit vai tepat uzņēmumam piederošajā bistro Mr. Biskvīts Bazārs?» viņas noprasa. Paraustām plecus, bet viņas jau aicina mūs uz blakus mājā pirms pāris gadiem atvērto bistro, jo tur būšot plašāk.
Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!
Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.