Kaujās ar vegāniskajām olām piedalīties nesanāks, toties uz svētku galda tās var pat sajaukt ar ierastajām. «Pērn Lieldienās izmēģinājām pagatavot «vārītu olu» un paši brīnījāmies, cik līdzīgi sanāca. Viss noslēpums ir melnajā sālī — to jau pasmaržojot, var just kārtīgu olu smaržu,» stāsta Alise. Savukārt krāsot un ripināt var koka olas.
Alise Krasovska, vegānisku Lieldienu cienastu gatavotāja
«Paši brīnījāmies, cik līdzīgi sanāca,» par pagājušajās Lieldienās izmēģināto recepti saka Alise.
Foto no personīgā arhīva
Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!
Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.