
Maizes ceptuvi Valdis Circenis vada kopš 1992. gada, kad pārņēma šos pienākumus no mammas.
Maizes ceptuves
Roga-Agro īpašnieku Circeņu bizness ir tik pamatīgs kā rudzu maize, kas pagatavota pēc senas receptes, bet ar jaunām tehnoloģijām
Salaspilī Roga-Agro veikalā no rīta smaržo pēc maizes. Sajūtot plaukstās rudzu maizes siltumu, tā gribas nogriezt biezu šķēli, uzziest sviestu un, ļaujot tam kust, nokost kārtīgu ņuku! Maize ir garda, sātīga. Tās recepte nav mainīta gadu desmitiem ilgi, saka ģimenes uzņēmuma valdes loceklis Valdis Circenis, kurš pārstāv arī Roga-Agro lielāko akcionāru zemnieku saimniecību Jaunstrūkas.
Viņa un sievas Oņegas darba kabinets atrodas tajā pašā namā, kur maizes ceptuve, veikals un kafejnīca, tādēļ svaigi ceptās maizes smarža vējo arī biroja telpā. «Es to vairs nejūtu,» saka Valdis, kura vadītais Roga-Agro ir viens no pirmajiem atjaunotajā Latvijas Republikā dibinātajiem uzņēmumiem, darbojas jau vairāk nekā 25 gadus.