
Malevss īpašnieks un valdes priekšsēdētājs Māris Legzdiņš.
Zīmola SierŠtelle sieri tagad nopērkami ne tikai Latvijā, bet arī Igaunijā, taču pirms gadiem četrpadsmit viss sākās ar 20 kilogramiem Jāņu siera, kuru restorāna pavāri uzsēja pēc senas Ogres kūrortpilsētas kulināru receptes
Zīmols SierŠtelle radās, pateicoties aizvadītajai krīzei. «Toreiz cilvēki pārstāja nākt uz restorāniem un pusdienot kafejnīcās. Uz darbu ņēma līdzi sviestmaizes un termosu ar tēju,» atceras uzņēmuma Malevss īpašnieks un valdes priekšsēdētājs Māris Legzdiņš. Tā kā viņa pamatnodarbošanās tolaik bija ēdināšanas bizness, kopā ar kolēģiem sākuši domāt, kā rast izeju no krīzes situācijas, un atcerējušies par sieru, ko pavāri restorāna apmeklētājiem uz Jāņiem sākuši siet jau 2001.gadā. Vēlāk, kad apjomi pieauguši, viņi Jāņos to pārdevuši arī savā konditorejā. Siers, kas nedaudz atšķīries no tradicionālā Jāņu siera, garšojis gan pašiem, gan pircējiem.