gaļa
- Tendences
- 12.05.2024.
- Alise Zita Zeidaka
Vistiņu glābšanas misija

- Dzīvesstils
- 10.03.2024.
Ardievu, kotletes!

- Intervija
- 06.08.2023.
- Marija Leskavniece
Konkurence ar ledusskapi

- Pusdienās
- 04.01.2023.
- Marija Leskavniece
Garšīgi un zaļi

- Dzīvesstils
- 19.12.2022.
Ēst dabai draudzīgi

- Personība
- 05.01.2022.
Augu garšu mākslinieks

- Tendences
- 12.05.2024.
- Alise Zita Zeidaka
Vistiņu glābšanas misija
OG Tofu saimnieks Mārtiņš Mičulis uzskata, ka gaļa drīzā nākotnē būs luksusa prece, un apņēmies nosargāt mājputnus, cītīgi ražojot tofu

- Dzīvesstils
- 10.03.2024.
Ardievu, kotletes!
Daudzās pasaules zemēs valsts politikas veidotāji arvien biežāk mudina iedzīvotājus dot priekšroku veģetāram vai vegānam ēdienam

- Intervija
- 06.08.2023.
- Marija Leskavniece
Konkurence ar ledusskapi
Hesburger tīkla vadītāji spriež par darba un privātās dzīves līdzsvaru, strādājot ģimenes uzņēmumā, un to, vai nākotnē visi būsim veģetārieši

- Pusdienās
- 04.01.2023.
- Marija Leskavniece
Garšīgi un zaļi
Ikdienas ēšanas paradumi ir viens no iedarbīgākajiem veidiem, kā individuālā līmenī mazināt klimata pārmaiņas. Šomēnes norisinās jau sestais dabai draudzīga uztura izaicinājums Neapēd zemeslodi. Otro gadu to vada Lilita Kenta


- Personība
- 05.01.2022.
Augu garšu mākslinieks
Pirms dažiem gadiem Edgars Sanders nezināja, kā izskatās kolrābis, un vairāk aizrāvās ar netikumiem nekā pavārmākslu. Taču tad radikāli mainīja dzīvi un uzcepa vistu, bet nupat iznākusi viņa pirmā vegāniskā pavārgrāmata

- Īsumā
- 06.12.2021.
- Māris Diņģelis
Latvija vienā lappusē

- Dzīve
- 29.09.2021.
- Agnese Meiere
Tumši zils! Nebāz mutē!

- Labsajūta
- 02.06.2021.
- Marija Leskavniece
Bez kotletīna

- Labsajūta
- 09.11.2020.
- Marija Leskavniece
Pilnīga negaļa

- Labsajūta
- 14.10.2020.
- Marija Leskavniece
Karību rums un latviešu kvass

- Tendences
- 06.04.2020.
Steiki atkal ir stilā


- Dzīve
- 29.09.2021.
- Agnese Meiere
Tumši zils! Nebāz mutē!
Statistika liecina, ka Eiropas Savienībā mājsaimniecības katru gadu atkritumos izmet 8,8 miljonus tonnu pārtikas. Galvenokārt tāpēc, ka ēdāji nav īsti pārliecināti par tās svaigumu. Taču palīgā varētu nākt latviešu pētnieku radītais viedais sensors, kas signalizē par pārtikas bojāšanās pakāpi

- Labsajūta
- 02.06.2021.
- Marija Leskavniece
Bez kotletīna
Meža vistas karbonādes un maizeskoka plovs — meklējam neparastas gaļas ēdienu alternatīvas vasaras mielastiem

- Labsajūta
- 09.11.2020.
- Marija Leskavniece
Pilnīga negaļa
Arī ēdot mazāk gaļas, varam darīt labu apkārtējai videi. Trīs gardas burgeru alternatīvas iesaka augu valsts pavārs Edgars Sanders, kurš saimnieko Cēsu restorānā Jāņoga

- Labsajūta
- 14.10.2020.
- Marija Leskavniece
Karību rums un latviešu kvass
Kubietim Feliksam Rodrigesam ļoti garšo kotletes un kvass. Bet salātus pie gaļas un kartupeļiem viņš kafejnīcās reizēm lūdz aizstāt ar rīsiem

