Darja un Jegors, pasaulē labākās alkoholiskās kombučas ražotāji • IR.lv

Darja un Jegors, pasaulē labākās alkoholiskās kombučas ražotāji

Jegora un Darjas Grabaru dzēriens Rudy’s Hard Passion Fruit atzīts par labāko pasaulē. Uzņēmēji smejas, ka alkoholiskā kombuča ir win-win produkts tiem, kas rūpējas par savu veselību, bet ik pa laikam grib arī iedzert. Foto no personīgā arhīva
Alise Zita Zeidaka

Kamēr aiz loga puteņo, ekrāna otrā pusē spīd saule — Darja un Jegors Grabari sarunai pieslēgušies no kāda Honkongas parka. Tur viņi mēģina Kuldīgā ražoto tējas sēnes dzērienu Rudy’s Kombucha ienest Āzijas tirgū. Pirms kāda laika Liepājas restorānā iepazinušies ar latviešiem, kam Honkongā pieder picērija, beķereja un neliels veikals. Tagad Grabari devušies ciemos, lai prezentētu savu produktu arī citu restorānu, bāru un veikalu saimniekiem.

Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!


Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu