Dabas pavārs • IR.lv

Dabas pavārs

Reizēm viesi mēdz jautāt — kur tu strādā? Daudziem liekas, ka šī ir atpūta, stāsta Renārs Purmalis. Bet patiesībā tā nav. Lai iecerētais izdotos, nepieciešams koncentrēties, un neliels stresa līmenis ir neizbēgams. Foto — Ieva Salmane
Ilze Šķietniece

Šefpavārs Renārs Purmalis izdevis recepšu grāmatu Gatavo dabā. Tas bija viens no viņa sapņiem. Savus sapņus viņš vienmēr vai nu piepilda, vai nogalina

Vienojamies tikties agrā pirmdienas rītā. Mežā pie ugunskura — lai pieredzētu vismaz daļu no tā, ko izbauda Renāra Purmaļa organizēto pasākumu apmeklētāji. Renārs izvēlas atpūtas vietu Baldones pusē, pie Lejas ezera. Tuvāk Rīgai nevar, jo ir ugunsnedrošais periods un ugunskuru drīkst veidot tikai tam speciāli paredzētās vietās. 

Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!


Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu