Apkārt pasaulei

Zīmējums — Ernests Kļaviņš
Marija Leskavniece
Print Friendly, PDF & Email

Piecas senas saulgriežu receptes, ko nogaršot gada īsākajā naktī

Vasaras saulgriežos, kas dažās valstīs tiek atzīmēta kā Svētā Jāņa Kristītāja diena, arī citviet pasaulē galdā ceļ apaļus raušus un kreftīgus zivju un gaļas ēdienus, kas ļauj dancot un svinēt līdz pat rīta ausmai.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu