Aprīļa pilieni • IR.lv

Aprīļa pilieni

Foto — LETA
Domuzīmes redakcija

Otro Domuzīmes numuru lasītāji saņem neierastā laikā — aprīļa beigās. Tā iemesls ir noteiktas izmaiņas: šogad žurnāls iznāks sešas, nevis četras reizes gadā, kā iepriekš. Tātad jauni Domuzīmes laidieni šogad gaidāmi vēl arī jūnijā, augustā, oktobrī un decembrī. 

Abonentus lūdzam pārliecināties, vai žurnāla pasūtījums noformēts atbilstoši šim jauninājumam, savukārt preses tirdzniecības vietās — Narvesen, lielākajos Rimi, Sky veikalos, kā arī Jāņa Rozes un Zvaigzne ABC grāmatnīcās (un internetveikalā) — Domuzīme turpmāk būs nopērkama visu laiku (bez mēneša pārtraukuma starp iepriekšējo un nākamo numuru).

Sava veida nostiprināšanās ir vairāku faktoru kopsumma. Autoru un žurnāla redakcijas līdzšinējais darbs sešu gadu garumā atzinīgi novērtēts gan no lasītāju, gan finansējuma piešķīrēja — Valsts kultūrkapitāla fonda — un pašas literatūras nozares puses. Būtisks ir arī fakts, ka kultūrpolitikas veidotāji un īstenotāji Latvijā pēc ilgiem gadiem apjautuši kultūras periodikas nozīmi un atvēlējuši tai adekvātāku finansējumu.  

Tomēr noteicošā ir un paliek lasītāju interese, vienīgi jūs varat apliecināt Latvijas sabiedrībā pastāvošu vajadzību pēc Domuzīmes vai kāda cita kultūras medija. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu