fbpx

Restorāns uz ielas

Uzņēmuma Street Food Latvia līdzdibinātāja Monta Vecozola. Foto — Reinis Inkēns
Marija Leskavniece
Print Friendly, PDF & Email

Tie sen vairs nav kečupā mirkstoši frī kartupeļi. Ēdiens no ielu tirgotāja var kļūt par pusdienām ikdienas skrējienā, uzkodu festivālā vai pat kulināro galamērķi. Street food modē pašlaik ir gan Āzijas virtuve no ramen līdz tvaicētām maizītēm, gan vegāns ēdiens

Šovasar street food kustība Latvijā vainagojusies ar vērienīgiem ēšanas svētkiem. Gandrīz katru nedēļas nogali iespējams nogaršot visdažādāko pasaules reģionu ēdienus. Galvaspilsētā pasākumi regulāri notiek Kalnciema, VEF un Tallinas ielas kvartālos, Jaunajā Teikā, kā arī lielveikalu Spice un Sky teritorijā. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu