Jauns Lindas Leen albums • IR.lv

Jauns Lindas Leen albums

28

Dziedātāja Linda Leen laidusi klajā savu ceturto studijas albumu "Divi 2000-2010", ziņo aģentūra LETA.

Jaunajā albumā apkopotas dziesmas, kuras Linda Leen desmit gadu laikā izpildījusi, sadarbojusies ar labākajiem Latvijas un ārvalstu mūziķiem, ar kuriem kopdarbā radīti daudzi radio hiti.

Albumā apkopotas 13 dziesmas. Tajā iekļautas dziesmas arī duetu izpildījumā. Pirmais no tiem ir Lindas Leen un Goran Gora ierakstītais darbs "I Do", bet otra dziesma ir "Wild and Free", ko dziedātāja sarakstījusi kopā ar šā brīža Nīderlandes mākslinieku numur viens – Alanu Klarku.

Albumā iekļautas tādas dziesmas kā "Not to Fall Again", kas izpildīta kopā ar Arni Medni, "Medvedica LV", kas izpildīta kopā ar "Mumiy Troll", "Pamosties", kas izpildīta kopā ar Renāru Kauperu, kā arī kopā ar Jāni Stībeli izpildītā dziesma "All We Need is Love" un citas duetā izpildītas dziesmas.

Dziesmu albums "Divi 2000-2010" ir pirmais albums, ko izdod mākslinieces nesen dibinātā mūzikas izdevniecība "Chameleon Sounds".

Plānots, ka nākamā gada februārī "Arēnā Rīga" notiks Lindas Leen koncerts, kurā tiks izpildītas labākās dziesmas, tostarp arī jaunajā albumā iekļautās melodijas.

Lindas Leen pirmais albums "Let's Go Insane" klajā nāca 2000.gadā, 2008.gadā tika izdots albums "Chameleon", bet pagājušajā gadā tika izdots dziedātājas albums "Ziemasskaņas".

 

 

 

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu