Bukmeikeri: ticamākais premjers Urbanovičs • IR.lv

Bukmeikeri: ticamākais premjers Urbanovičs

166
Lauris Vīksne, F64

Dombrovskis derību pieņēmēju prognozēs atpaliek tikai nedaudz

Bukmeikeri uzskata, ka pēc 10.Saeimas vēlēšanām vislielākās iespējas kļūt par Ministru prezidentu ir "Saskaņas centra" (SC) pārstāvim Jānim Urbanovičam, vēsta aģentūra BNS. Viņa izredzes vērtētas ar koeficentu 1:2,25, savukārt Valda Dombrovska ("Vienotība") izredzes – ar 1:2,3.

Bukmeikeru kantora "Triobet" piedāvātā likme nozīmē, ka, liekot vienu latu par Urbanoviču kā ticamāko valdības vadītāju pēc vēlēšanām, prognozes piepildīšanās gadījumā derību slēdzējs varēs saņemt 2,25 latus.

Nākamais aiz Dombrovska ''Triobet'' likmju sarakstā ir Aivars Lembergs (ZZS), kura izredzes vērtētas ar 1:6,5, pēc tam nāk Ainārs Šlesers (PLL) ar 1:9, Guntis Ulmanis (PLL) – 1:20, Roberts Zīle (VL-TB/LNNK) un Andris Šķēle (PLL) – abiem 1:25, Nils Ušakovs (SC) – 1:40, un visbeidzot Jakovs Pliners (PCTVL) – 1:75.

Komentāri (166)

www.vecamate.lv 07.08.2010. 16.39

Latvijas politiskā dzīve aizvien vairāk atgādina alkoholisma progresiju..Jānonāk,laikam, līdz galīgai bedrei,līdz histēriskam farsam,līdz kaut kas sāks pielekt,ka pag pag, te kaut kas ne tā iet…. Urbanovičs premjers, Hūte prezidents,Lavents -finanšu ministrs, Haritonovs pa iekšlietām.. tā apmēram.Un kāpēc ne? Vidējais vēlētājs klausās LR2 un maz ko zin principā.Mīksto liekam un ierēcam.Ira komentētāji ir jauki, bet vēlēšanu iznākumu nosaka tas tur puikāns maikā, ar aliņu, pie bodes.Un bēdīgie,aizvainotie pensionāri,kuriem vēlēšanas ir spilgts mirklis visumā pelēkajā ikdienā.Patīk vai ne, vienaldzība par vecajiem ļaužiem smagi atspēlē.

+25
0
Atbildēt

15

    www.vecamate.lv > www.vecamate.lv 07.08.2010. 17.56

    Mīļā Betij, kopš pasaulē ir iespaidīgās bumbas,un rullē globālais tirgus,visādas doktrīnas ir vien papīri.Antikvariāts :) Naudas pasaulei vajag naudas kustību, nevis iznīcinošu karu.Sīkie kariņi, jā, būs un pastāvēs.Bet tā maigi.Uzvārīties arī var. Par kautkādām Latvijas doktrīnām.. interesanti kuras vēstniecības atvilknēs tās pārklājas putekļiem.. nu, ja vispār šāds brīnums ir radīts :)Kaut gan nesen lasīju vienu Vida instrukciju, un sapratu, ka viss iespējams :)

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    austrisv > www.vecamate.lv 07.08.2010. 16.58

    Betij, kādu aizsardzību SC izpratnē!
    Sociālistu programmā esot izstāšanās no NATO un ES! Ar pēdējo būs grūtāk, jo jābalso tautai, bet, kā aptaujas rāda, tad latvieši ir nejēgas, kas nesaprot, ka viss , kas vēl notiek ir uz ES finansējuma bāzes!

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > www.vecamate.lv 07.08.2010. 18.08

    > Karamba
    Bija, bija! Neteikšu pirms cik gadiem – laiks tik ātri skrien, bet atceros ka tika pieminēta avīzēs. Kas attiecas uz sūtniecībām, es domāju, ka visās, tur to atvilkņu ir daudz. Un kaut kas tak mums ir jāražo. Treknajos gados mēs ražojām vienu lielu burbuli un doktrīnas. Burbulis pārplīsa, bet doktrīna palika. No tās var putekļus slaucīt.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    www.vecamate.lv > www.vecamate.lv 07.08.2010. 17.26

    Nu ja, par torsu,par pričeni, par sparīgumu.. Mazliet aizliegtās tēmas,ko zina katrs PRists, kas norāda realitāti- katrā skolas klasē ir bijuši 3-4 teicamnieki, bet vairākums- kādi nu ir.Faktiski mūžīga proporcija, un jautājums tikai par to- vai tie kas zina ko darīt, spēj pateikt vairākumam.Tā lai notic..Vienotība, manuprāt, aizvien runā tikai ar teicamniekiem.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > www.vecamate.lv 07.08.2010. 16.55

    Aizmirsi Cilēvichu – ārlietas. Kā domā, kurš no SC varētu par aizsardzības ministru kļūt?

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

    www.vecamate.lv > www.vecamate.lv 07.08.2010. 18.07

    Nezinu gan,cien.ZanE.. Protams, savā lokā daru ko varu, bet ir tāds iespaids,gandrīz kā jebkurā svarīgā tēmā- katram pašam jānonāk līdz domai.Un tikai tad tai ir vērtība. Patīk,vai ne, vienkārši ļaudis uztver vienkāršas domas.TV, piemēram.Nu ko es varu pateikt cilvēkam, kas Hūti uzskata par zemnieku aizstāvi, kurš savā pilsētā bruģi uzlicis.Vai Šleseru klusi apskauž, kā veiksmīgu vīrieti..Izvēles jau notiek personīgi, programmas taču nevienu neinteresē.Rullē vien relišeri.Tādi nu esam.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    austrisv > www.vecamate.lv 07.08.2010. 18.20

    Betij, kas vainas tagad Varšavai un Polijai kā NATO dalībvalstij!!! es ar abām rokām par sadarbību ar poļiem. It sevišķi jau tagad, kad poļi dabūs NATO karabāzi! krieviem tas dikti nepatīk, un, kas nepatīk krieviem, patīk man!

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    andrejs_kirsis > www.vecamate.lv 07.08.2010. 17.39

    Un būtu veselas 2 Varšavas pakts valstis. Varbūt vajadzētu tā: vienu dienu Varšavas paktā, otro NATO pārtvērēji patrulē LR gaisa telpā…

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > www.vecamate.lv 07.08.2010. 17.28

    > Bet. Par to jau arī runa, Bet! Var kardināli mainīties valsts aizsardzības un ārlietu doktrīna.
    Iedomājies, Latvija, mūsu valsts, varētu nākt ar iniciatīvu atjaunot Varšavas paktu. O, skaisti būtu! Vārds izskanētu!

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

    austrisv > www.vecamate.lv 07.08.2010. 16.56

    Tev pilnīga taisnība , un atmiņa ir īsa!!!!
    Nesaprotu, kam vēl bija jānotiek pēc pareksa milzīgās ēstgribas un valsts atrašanās uz bankrota robežas!
    Tācu, kā izskatās, pateicība Valdim, par to, ka viņš palīdzēja valsti nesavtīgi izvest no bankrota un izdarīja to, ko koalīcija atļāva(domāju nodokļus), bet tautai nav vēl labi, jo nodokļi ir lieli un maksā tie, kas nabagi, bet kam par to jāpateicas, ka aplika ar milzu iedzīvotāju ienākuma nod. darba ņēmējus, ka uzlika visiem nodokļu maksātājiem nekustāmā īpašuma nodokli, kuru vēl Rīgas dome neprātīgi izvaro!
    Manā pilsētā gan nav tik stulbs nekustāmā īpašuma nodoklis, kādu to pataisījusi Rīgas dome “gudrā” Ušakova izpratnē!

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

    andris902 > www.vecamate.lv 07.08.2010. 18.18

    …Karamba…
    …bet Tev taču ir argumenti!…un Tu vari tam ļaužam stāstīt, kāpēc Lembergs visu pilsētu ar bruģi noklājis, jo ar viņu saistītai firmai…naudiņa tek čaukstēdama!…un Šlesera veiksmes stāsts…ir tikai uzpūsta gumijas lelle!…visus mēs nepārliecināsim…bet daļai liksim aizdomāties….un tas jau ir daudz!….

    +5
    0
    Atbildēt

    0

    andrejs_kirsis > www.vecamate.lv 07.08.2010. 19.42

    Es arī vienu tādu personu, kura balsos par hūti. Bikiņ vecāka par mani, bet tāda Lembergticīgā. Viņai var bērt priekšā loģiskus argumentus kaut no pašizgāzēja, taču : “mūsu Kungs un Pestītājs Lieldienās augšāmcēlās”. Vai tādi ticīgie ir arī AŠ2^?

    +5
    0
    Atbildēt

    0

    www.vecamate.lv > www.vecamate.lv 07.08.2010. 19.27

    Šis,mīļā ZanE, kāreiz ir interesants aspekts. .par argumentiem,stāstīšanu.. Varbūt man nav paveicies ar apkārtējiem,vai trūkst oratora dotību, bet pie apmēram 3 argumenta, kā bijis piemēram, Hūtes odisejā, kā čalis Vpili paņema, ar visu ostu, tautiešiem parasti paliek glāžainas acis.Jeb vienkārši nerubī, nespēj izsekot cēloņsakarībām.Ko nespēj uztvert, to apziņa noraida.Un pie apmēram 4 punkta atskan jautājums: ea auu,a moška tu zini cik nākamgad maksās pabalstos?Aivars maita, zinu, bet viņš iedos,savējos ta aizstāv,dalās.. Te arī diskusijai punkts pienāk :) Tāpēc Vienotībai ir savdabīga izvēle- radoši manipulēt, zinot ka darīšana ar idiņiem, vai iet ideālu ceļu,cerot uz patiesu apziņas rītausmu.

    +6
    0
    Atbildēt

    0

    andris902 > www.vecamate.lv 07.08.2010. 17.52

    …Karamba…
    …manuprāt, Vienotība runājot ar teicamniekiem…paļaujās uz to, ka dotā ziņa tiks nodota tālāk…jo, piemēram, Tavā draugu un paziņu lokā arī nav tikai teicamnieki…bet svārstīgie, kuriem Tavs vārds nozīmēs vairāk…nekā Šlesera skārda bundža…Vienotība var izklāties…pie bodes aliņu sūcošo, priekšā, bet vienalga…demagoģijā tā nevarēs pārspēt PLL piedāvāto burkānu…cits kontingents!….skumji, ka daļa jauniešu…pavērtu muti raugās uz Šleseru, kā paraugu…kuru vērts atdarināt – krutais džeks!…kam viss nāk viegli…tikai vajadzīga nekaunība!!!…esmu jau teikusi…šī būs tā reize, kad ar līdzcilvēku būs jārunā un jāpārliecina…līdz spēku izsīkumam!…bet!…ceru, tas būs tā vērts!…

    +7
    0
    Atbildēt

    0

    andris902 > www.vecamate.lv 07.08.2010. 16.56

    …Karamba…
    …kāda vienaldzība pret vecajiem ļaužiem?…ja tantuks nesas balsot par veci, kuram smukāka frizūra…vai Šlesera torsu… :)))

    +7
    0
    Atbildēt

    0

janisvinodis 07.08.2010. 14.51

Šī prognoze ir vienīgais patiesais iemesls, kāpēc būs jābalso par vienotību, kaut ļoti negribīgi. Apskatīju Rīgas deputātu kandidātu sarakstu – drošības pēc uz vēlēšanu iecirkni līdz ņemšu 2 pildspalvas.

+22
-4
Atbildēt

5

    ievuliitis > janisvinodis 07.08.2010. 17.22

    Un, ja nu viens saraksts ir izraibināts ar divu krāsu pildspalvām?

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    andrejs_kirsis > janisvinodis 07.08.2010. 17.18

    Betij, ja atceros jaunību, pildspalvas krāsai nebija sevišķa nozīme, bet vēlētāja gribai bija jābūt skaidri izteiktai un nepārprotamai…

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    Pauls Puķītis > janisvinodis 07.08.2010. 18.50

    Un vēl nepieciešams lineāls, jo, ja trīpojums nebūs gana taisns, komisija nevarēs uzminēt balsotāja gribu…:)

    +4
    0
    Atbildēt

    0

    ivetao2007 > janisvinodis 07.08.2010. 17.24

    Urbanovič latviešime solīs desu un alu. šis prastais gājiens jau izgudrots latviešu vergu dvēselēm. Un tad vēl saldajam čekss ģinamo. Kur var cits citam likumīgi dot pa purnu. Krievu laikos latvieši iemācjuši rūpnīcās zagta savus ražojumus, detaļas. Kapēc tagad nedrīkst? Ja to var urbanoviči, sķēles, lemebergi, ulmaņi…

    +5
    0
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > janisvinodis 07.08.2010. 16.27

    Pirms tam gan pārliecinies, vai nav reglamentēts ar kādas krāsas pildspalvu ir pieļaujams izdarīt atzīmes sarakstos. Tev tak negribas lai tavu balsojumu atzīst par nederīgu tāda sīkuma dēļ.

    +8
    -1
    Atbildēt

    0

mary75 07.08.2010. 16.35

Nezinu, kas tie par bukmeikeriem, bet, esmu vairāk kā pārliecināts, ka Urbanovics premjers šai valstī nebūs, pat, ja SC būs valdībā.
Es gribētu redzēt tās partijas, izņemot pašu SC un PCTVL, kuras nobalsotu par Urbanovicu kā premjeru.
Tā būtu katastrofa arī no ekonomiska viedokļa, nerunājot par pārējo.
Ja nu vienīgi PLL, bet, šaubos, ka tiem būs tik daudz balsis, lai varētu kopā ar SC izlemt šo jautājumu.
Tas viss izskatās nenopietni, varbūt, pat ar kādu mērķi ietekmēt elektorātu.

+14
0
Atbildēt

2

    mary75 > mary75 07.08.2010. 17.05

    Par to jau arī saku, iespējams, tā ir SC un PLL PR kampaņas sastāvdaļa.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    buchamona > mary75 07.08.2010. 16.58

    Pašam SC un LV migrnatiem – SC elektorātam, tas ir mērķis un dzīves jēgas sastāvdaļa – revanšs par Atmodu. Rīgas dome (puse LV) jau ir viņu, kāpēc nespert soli tālāk, nepaņemt arī otru pusi? Sevišķi tādēļ, ka latviešu vēlētājs jau pamazām tiek pieradināts pie domas, ka viss ir ok.SC – tie ir savējie, “latvijieši”- vienā zemē dzīvojam. Mēs te visi vieni ļaudis :))

    +5
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu