Streips: pieaudziet un liecieties mierā! • IR.lv

Streips: pieaudziet un liecieties mierā!

87
Evija Trifanova, LETA
Indra Sprance

Žurnālists Kārlis Streips kritikai nepiekrīt un norāda uz partiju spiedienu

“Jēziņ, cilvēki, pieaudziet un liecieties mierā!” tā par sev veltīto kritiku par Eirovīzijas komentēšanu Ir.lv sacīja žurnālists Kārlis Streips.

Kā atzina Streips, nav pamatoti pārmetumi par to, ka viņš retranslācijas laikā aicinājis pārdomāt pirms balsot par Krieviju, jo parasti Latvijas skatītāji atdodot par šo valsti savas balsis, nemaz neskatoties, vai dziesma laba vai slikta.

Savukārt sūdzības par Latvijas Televīzijas raidījuma “Skats no malas”  vadīšanu Streips skaidroja ar  politisko partiju spiedienu. “Tās partijas, kurām ir iemesls šaubīties par saviem 5%, darīs visu, lai piesaistītu sev uzmanību vai tieši otrādi, lai panāktu, ka neviens vairs par to nerunā,” sacīja Streips.

Viņš pauda pārliecību, ka raidījumam, kuram pēc 15 pastāvēšanas gadiem vidējā auditorija ir pāri 100 000, ir nākotne un nekādas būtiskas izmaiņas nebūtu nepieciešamas.

Komentāri (87)

andrisskrastins 01.06.2010. 14.25

Eirovīziju varu skatīties tikai Streipa humora dēļ, viņš ļauj netvert šo pārraidi tik nopietni un vakars līdz ar to ir izdevies.

TP Napoleona “wannabijiem” silti iesaku iziet dzīves skolu un pēc tam lekties ar šo žurnālistu. Un Kotam silti ieteiktu nespēlēties ar uguni – ja Domburs vai Streips tiks padzīts no LTV, būs ziepes. Pie tam publiskas. Nekādi taimkodi neglābs.

+68
-1
Atbildēt

3

    zanekiselova > andrisskrastins 02.06.2010. 07.10

    Streipam ir humors? Grūti pamanīt, vairāk acīs krita čīkstēsana, ka Aišiņa atkārtojumā parādīta brīdī, kad viņa nedzied un tas esot milzīgs mīnuss. Laikam Streips neiedomājās, ka tas patiesībā ir milzīgs pluss un Eiropai lieku reizi nebija jāklausās kaķa spīdzināšanā. Tad vēl kārtējā čīkstēšana par Balkānu mafiju… ja to pasaka vienreiz, tad ir ok, bet klausīties to gadu no gada ir apnicīgi.

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    www.vecamate.lv > andrisskrastins 01.06.2010. 14.54

    Gluži manas domas!

    +10
    0
    Atbildēt

    0

    laila zirina > andrisskrastins 01.06.2010. 16.53

    Ar kādu “uguni” biedē Kotu?
    Savulaik LTV ZD tika veiksmīgi “pieradināts” tādēļ, ka politiķiem iepriekšējā vadība bija neērta. Kots to paveica tā, ka pat gailis pakaļ nenodziedāja. Tas pats vēlāk notika ar agrāko “De Facto” komandu.
    Ēķis savu LNT sen pārvērtis par Z-Korejai līdzīgu propogandas stabuli.
    Ja Streips paliks neērts, atradīs iemeslu un tāpat tiks vaļā.

    Visbriesmīgākais ir nevis absurdie pārmetumi Streipam, bet gan to paudēji – Sabiedriskās TV vadītājs un NRTVP vadītājs Kelckins.
    Abi jau vairākkārti ir apliecinājuši sevi kā paklausīgus varas kalpus. Kādēļ lai šoreiz būtu savādāk?

    +15
    -1
    Atbildēt

    0

ivetao2007 01.06.2010. 14.31

Kārlis Streips ir viens no visorģinālākajiesm runātājie Latvijas tālrādē. Tādiem muļķiem, ka tiem jauniešiem vai vēl kādiem citiem, kuri kalpo kampēja partijā vai iznireļiem no AS kvadarātā, nav itin nekādu tiesību spriest par izglītībā un zināšanās daudz augstākā līmenī esošo Kārli Streipu. Kaut vai tādēļ, ka viņi ir tie, kuri ieveda Latviju purva akacī. Tieši tāpat viņiem nav tiesību vērt muti vaļa un runāt par tiem, kuri velk Latviju ārā no purva. Ar simts muļķiem nevar aizvietot vienu gudru.

+48
-2
Atbildēt

0

austrisv 01.06.2010. 14.27

Tas, ka uzbrūk Streipam, nu nemaz nav nekāds brīnums, jo tēpistiem viņš kož kā sīpols acīs! Tas skaidri redzams, ka kliķei viņš nepatīk un tad nu paši raksta sūdzības, lai Streipu noņemtu no darba TV!
Es skatījos Eirovīziju, bet neko tādu nedzirdēju, lai uzbruktu Streipam!
Interesanti, par ko viņam uzbrūk tie sūdzmaņi!?

+44
-4
Atbildēt

1

    lauradrr > austrisv 12.06.2010. 09.29

    BET – nezinu kas it ‘tēpists’ – vari mani apgaismot?

    Vācu TV komentārs par Latvijas dziedātāju uzjautrinoši trāpīgs – “skuķis ieģerbies naktskrekliņa un dziedot cenšas trāpīt pareizām notīm!”.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu