Servisa ritmā

  • Ieva Puķe
  • 13.07.2011.
  • IR
Foto — Lauris Vīksne, F64

Foto — Lauris Vīksne, F64

12 jautājumi Jānim Jenzim, kurš pēc 20 Rīgas sabiedriskajā ēdināšanā pavadītiem gadiem daudz ko var pastāstīt par galvaspilsētas restorāniem un jaunajām tendencēm

Jau no 18 gadu vecuma bīdījis plastmasas galdiņus pirmajā Andreja Žagara ēdināšanas uzņēmumā Dailes teātra vasaras kafejnīcā, daudzu atmiņā palicis kā draudzīgais Osīrisa viesmīlis Jānis Jenzis no citu biznesa pēdējos gados pārorientējies uz savu. Strauju popularitāti ieguvušajiem Ostas skatiem, Garage, Experience Cafe nupat pievienojies Spīķeru Kitchen. Jenzis sastopams visās šajās vietās, viņam joprojām patīk patērzēt ar klientiem, šad un tad pieņemt pasūtījumus vai aiznest uz virtuvi netīros traukus.   

Kas šajos laikos ir nepieciešams Rīgas restorānam, lai tas būtu veiksmīgs?
Cilvēki joprojām grib iet uz restorāniem, baudīt labu ēdienu, taču vairs negrib par to maksāt 20 latus, bet gan četrus vai piecus. Jāpiedāvā klientiem labi produkti par labu cenu! Pašreiz modē ir demokrātiskais piegājiens, daudzi strādā šādā virzienā. 

Jaunākajā žurnālā