konditoreja
- Veiksme
- 19.06.2025.
Saulkrastu superpīrāgi

- Tēma
- 07.04.2024.
Tiešām lieki?

- Veiksme
- 03.04.2024.
Kūkas glābj pasauli

- Tendences
- 04.02.2024.
Lai kraukšķ!

- Veiksme
- 17.08.2022.
- Alise Zita Zeidaka
Kūkas visiem!

- Labsajūta
- 16.02.2022.
- Marija Leskavniece
No pupiņas līdz tāfelītei

- Veiksme
- 19.06.2025.
Saulkrastu superpīrāgi
Saulkrastu uzņēmuma Superpīrāgs īpašniece Ilze Kalviša savu biznesu savulaik sāka, bruņojusies ar pavārgrāmatu un paļāvību, bez mazākās pieredzes konditorejā un visu nepieciešamo aizņemoties

- Tēma
- 07.04.2024.
Tiešām lieki?
Liela daļa iedzīvotāju uzskata, ka darba tirgū eksistē vecuma diskriminācija. Taču katrai vecuma grupai ir savas priekšrocības, uzskata nodarbinātības eksperti, tāpēc arvien lielāka nozīme ir paaudžu sadarbībai

- Veiksme
- 03.04.2024.
Kūkas glābj pasauli
Lai sekotu pasaules virtuves tendencēm, kafejnīcas Mr. Biskvīts saimnieces un pavāri dodas pētnieciskās ekspedīcijās uz Ņujorku un Londonu. Viņām rūp, lai Siguldā būtu pieejama tikpat kvalitatīva kulinārija

- Tendences
- 04.02.2024.
Lai kraukšķ!
Bazaar beķereja Matīsa ielā 22

- Veiksme
- 17.08.2022.
- Alise Zita Zeidaka
Kūkas visiem!
Karlsonam labpatiktos, ja Brālīša dzimšanas dienā būtu astoņas kūkas un viena svecīte, bet Monikas Ziemeles brālīšiem kādreiz svētkos nebija pat vienas kūkas. Kopš 2016. gada viņa vada ģimenes uzņēmumu DIAMONDS FOOD GROUP un Suntažos cep tādas kūkas, kādas nav atrodamas nekur citur Eiropā

- Labsajūta
- 16.02.2022.
- Marija Leskavniece
No pupiņas līdz tāfelītei
Pasaulē aizvien lielāku popularitāti gūst amatšokolāde jeb Bean-to-Bar koncepts kakao kāruma gatavošanā

- Pieredze
- 07.06.2021.
Klikšķini šeit

- Labsajūta
- 13.05.2020.
Ar laiku iemīlēt

- Veiksme
- 27.11.2019.
No piparkūkām līdz beigeļiem

- Interesanti
- 12.09.2019.
Smalkumi, miestiņš un zero waste

- Veiksme
- 19.12.2018.
Saldākai dzīvei

- Interesanti
- 06.12.2018.
Izvēļu, cik uziet

- Pieredze
- 07.06.2021.
Klikšķini šeit
Paldies, ka sekojāt līdzi Printful valodas virtuves piezīmēm! Uz atvadām vēlos parunāt par nemainīgi aktuālu tēmu — mērķtiecību

- Labsajūta
- 13.05.2020.
Ar laiku iemīlēt
Biezpiena sieriņš, Vecrīga, rasols — Gabriela no Hondurasas latviešu valodā prot skaidri nosaukt visus savus iemīļotākos vietējos ēdienus

- Veiksme
- 27.11.2019.
No piparkūkām līdz beigeļiem
Saldus ceptuves Cannelle Bakery gardumi tiek eksportēti uz 20 pasaules valstīm — viņu rudzu maize ceļo pat uz Austrāliju un Japānu, bet viens no jaunākajiem produktiem ir beigeļi

- Interesanti
- 12.09.2019.
Smalkumi, miestiņš un zero waste
Rudens drēgnumu palīdzēs aizdzīt garda maltīte: atradām jaunākās Rīgas adreses, kur svinēt dzīvi un tās mazās uzvaras

- Veiksme
- 19.12.2018.
Saldākai dzīvei
Jau otro gadu Jelgavā veiksmīgi vadot saldumu studiju Tarte, Zane Oja ir pierādījusi — arī novados kafejnīcas var kļūt par pelnošu biznesu. Vislielākais pārbaudījums bija negaidītā popularitāte jau pirmajās dienās, kad kūciņas tika izgrābtas, vēl neaiznestas līdz letei

- Interesanti
- 06.12.2018.
Izvēļu, cik uziet
Jaunu vietu, kur ziemas spelgonī Rīgā paēst pusdienas, pasēdēt un papļāpāt ar draugiem, ir daudz. Piedāvājam dažas — ar latvisku, itālisku un saldu garšu. Un kādu, kur saimnieko viens no Latvijas labākajiem bārmeņiem
