Liela daļa iedzīvotāju uzskata, ka darba tirgū eksistē vecuma diskriminācija. Taču katrai vecuma grupai ir savas priekšrocības, uzskata nodarbinātības eksperti, tāpēc arvien lielāka nozīme ir paaudžu sadarbībai
Lai sekotu pasaules virtuves tendencēm, kafejnīcas Mr. Biskvīts saimnieces un pavāri dodas pētnieciskās ekspedīcijās uz Ņujorku un Londonu. Viņām rūp, lai Siguldā būtu pieejama tikpat kvalitatīva kulinārija
Bazaar beķereja Matīsa ielā 22
Karlsonam labpatiktos, ja Brālīša dzimšanas dienā būtu astoņas kūkas un viena svecīte, bet Monikas Ziemeles brālīšiem kādreiz svētkos nebija pat vienas kūkas. Kopš 2016. gada viņa vada ģimenes uzņēmumu DIAMONDS FOOD GROUP un Suntažos cep tādas kūkas, kādas nav atrodamas nekur citur Eiropā
Pasaulē aizvien lielāku popularitāti gūst amatšokolāde jeb Bean-to-Bar koncepts kakao kāruma gatavošanā
Paldies, ka sekojāt līdzi Printful valodas virtuves piezīmēm! Uz atvadām vēlos parunāt par nemainīgi aktuālu tēmu — mērķtiecību
Biezpiena sieriņš, Vecrīga, rasols — Gabriela no Hondurasas latviešu valodā prot skaidri nosaukt visus savus iemīļotākos vietējos ēdienus
Saldus ceptuves Cannelle Bakery gardumi tiek eksportēti uz 20 pasaules valstīm — viņu rudzu maize ceļo pat uz Austrāliju un Japānu, bet viens no jaunākajiem produktiem ir beigeļi
Rudens drēgnumu palīdzēs aizdzīt garda maltīte: atradām jaunākās Rīgas adreses, kur svinēt dzīvi un tās mazās uzvaras
Jau otro gadu Jelgavā veiksmīgi vadot saldumu studiju Tarte, Zane Oja ir pierādījusi — arī novados kafejnīcas var kļūt par pelnošu biznesu. Vislielākais pārbaudījums bija negaidītā popularitāte jau pirmajās dienās, kad kūciņas tika izgrābtas, vēl neaiznestas līdz letei
Jaunu vietu, kur ziemas spelgonī Rīgā paēst pusdienas, pasēdēt un papļāpāt ar draugiem, ir daudz. Piedāvājam dažas — ar latvisku, itālisku un saldu garšu. Un kādu, kur saimnieko viens no Latvijas labākajiem bārmeņiem
Beķerejas saimnieks
Ja vēl neesi reģistrējies, ir.lv reģistrējies šeit vai ienāc spiežot uz sociālo mediju ikonām zemāk.
Aizmirsi paroli?
Ja jau esi reģistrējies, pievienojies šeit.
Piekrītu Pakalpojumu sniegšanas noteikumiem un Privātuma politikai
Piekrītu saņemt izdevniecības jaunumus un satura vēstkopas.
Uz Jūsu norādīto e-pasta adresi %email%, tika nosūtīts apstiprinājuma kods.
Ievadiet kodu
Lūdzi ievadiet saņemto kodu, lai apstiprinātu e-pasta adresi.Mirkli pacietības, lūdzu. Visbiežāk šis kods jums atnāks uz e-pastu uzreiz, tomēr var būt gadījumi, kad tas aizņem vairākas minūtes.
Lūdzu pārbaudiet e-pastu un pārliecinieties, ka ierakstījāt kodu pareizi.Nepieciešamības gadījumā pieprasiet jaunu kodu.
Kļūda. Mēģinat vēlreiz.
Paroles maiņa sekmīga!