Skrīveru mājas saldējums savulaik izmantojis kādu kaimiņvalsts skandālu, kas tam kalpojis par lielisku reklāmu. Būdams viens no mājražošanas pionieriem Latvijā, Sotnieku uzņēmums audzis pamazām un gatavojas atvērt jaunu ražotni
Uzņēmums Manas garšas atrod un atved uz Latviju gan jau ierastas garšvielas, gan nezināmas, tās sver, mēra, jauc un rada jaunas, īpašas garšas
Jaunā uzņēmēja Karīna Bumbule, SIA Diezgan svaigi
Jauni un tomēr slimības smagi skarti — pat ja Covid-19 sākumā nav licies nekas nopietns. Ne tikai elpošanas traucējumi, bet arī zudusi garša, oža, izkrituši mati — «garā Covid» pieredzes stāsti atklāj, ka sērga ir bīstama arī stiprajiem
Vai, termometra stabiņam kāpjot aizvien augstāk, saldējuma ražošana kļūs par vēl ienesīgāku biznesu? Visu laiku viskarstākajā vasarā Ir Nauda uzrunā jaunus saldējuma ražotājus, kuri tirgu iekaro ar inovatīviem, ekskluzīviem un dabai draudzīgiem aukstajiem desertiem
Latvijas ziemām kļūstot aizvien pelēkākām, saldējuma ražotāji Saltums-2 Līvānos berzē rokas — jo vairāk siltu un saulainu dienu, jo lielāks saldētā deserta patēriņš!
Visam, ko var apēst, būs sava ballīte
Met līkumu piemājas veikalam, tirgum un omes dārzam! Pēc maltītes sastāvdaļām dodies dabā - visu ko var atrast Latvijas pļavās un mežos
Danam ir juridiskā izglītība, bet profesijas izmēģinātas dažādas. Universitātes laikā tirgojis plastmasas logus, trīs gadus strādājis nekustamo īpašumu biznesā Kanāriju salās, gadu - kosmētikas firmā Vācijā, bijis tirdzniecības pārstāvis 24 valstīs. Vēl gadu vadījis rotaļlietu fabriku Latvijā, pusotru gadu - IT projektu Bulgārijā. «Tur arī aktīvāk sāku interesēties par ūdeni, pievērsos garšām un sastāviem,» stāsta vienīgais ūdens someljē Baltijā un Austrumeiropā. Daudz ūdens Dans dzēris jau kopš 15 gadu vec
Kad naktīs vairs nesalst, no katras akmeņu spraugas lien ārā kāda lapa. Bļodā iekšā, un dzelzs krājumi atjaunoti!
2013.gadā Latvijas ekonomiku veidoja neparasti laba garšu kombinācija. Arī 2014.gads solās būt smeķīgs
Mūsu lasītāju Jaungada aptaujā visgrūtākais izrādījies jautājums par 2011.gada dominējošo garšu - teju puse nespēja izšķirt toņa noteicēju. Kas riskēja tomēr saukt vienu vārdu, visbiežāk palika pie «ass». Tā ir arī mana izvēle
Ja vēl neesi reģistrējies, ir.lv reģistrējies šeit vai ienāc spiežot uz sociālo mediju ikonām zemāk.
Aizmirsi paroli?
Ja jau esi reģistrējies, pievienojies šeit.
Piekrītu Pakalpojumu sniegšanas noteikumiem un Privātuma politikai
Piekrītu saņemt izdevniecības jaunumus un satura vēstkopas.
Uz Jūsu norādīto e-pasta adresi %email%, tika nosūtīts apstiprinājuma kods.
Ievadiet kodu
Lūdzi ievadiet saņemto kodu, lai apstiprinātu e-pasta adresi.Mirkli pacietības, lūdzu. Visbiežāk šis kods jums atnāks uz e-pastu uzreiz, tomēr var būt gadījumi, kad tas aizņem vairākas minūtes.
Lūdzu pārbaudiet e-pastu un pārliecinieties, ka ierakstījāt kodu pareizi.Nepieciešamības gadījumā pieprasiet jaunu kodu.
Kļūda. Mēģinat vēlreiz.
Paroles maiņa sekmīga!