Latvijā Putina vārdā nosaukto ciematu attīsta "saskaņieša" sievas uzņēmums • IR.lv

Latvijā Putina vārdā nosaukto ciematu attīsta “saskaņieša” sievas uzņēmums

53
Apvienības "Saskaņas centrs" Saeimas deputāta Alekseja Holostova reklāma uz autobusa pirms Saeimas vēlēšanām Elizabetes ielā 2010.gadā. Foto: Edijs Pālens, LETA

Ekociemats “Putinka” atrodas Rīgas rajonā starp Rīgu un Jūrmalu

Uzņēmums SIA “Vianets” Latvijā sācis attīstīt ekociematu tīklu “Blagodat”, un viens no ekociematiem ir nosaukts Krievijas prezidenta Vladimira Putina vārdā – “Putinka”, biznesa portālu “Nozare.lv” informēja “Vianeta” pārstāvis Aleksejs Holostovs, kas ir apvienības “Saskaņas centrs” (SC) biedrs.

“Firmas.lv” informācija liecina, ka uzņēmums kopš 2011.gada decembra pilnībā pieder Holostova sievai Jeļenai Holostovai, savukārt pirms tam kompānijas īpašnieks bija viņš pats.

“Latvija ir Krievijai vistuvākā Eiropas Savienības valsts, kurā ir visvairāk krieviski runājošo, turklāt tā izceļas ar savu attieksmi pret vides saglabāšanu. Ekociemati atrodas vienīgi ekoloģiski tīrās vietās – Ķemeru nacionālajā parkā vai tā tuvumā,” ekociematu izveidi pamato bijušais Saeimas deputāts Holostovs.

Pirmais ekociematu tīkla ciemats nosaukts par godu Putinam – “Putinka”. “Mēs esam pārliecināti, ka Latvijai ir liels gods, ka viena no tās apdzīvotajām vietām nosaukta par godu tik ievērojamam cilvēkam, kurš sniedzis lielu ieguldījumu Krievijas un visas pasaules attīstībā,” norāda Holostovs.

Ekociemats “Putinka” atrodas Rīgas rajonā starp Rīgu un Jūrmalu. “Putinku” veido deviņi zemesgabali, kuru platība ir no 2500 līdz 3300 kvadrātmetriem.

“Iegādājoties veselu ekociematu, tiek sniegta iespēja to nosaukt par godu savai ģimenei, zīmolam vai par godu mīļotajam cilvēkam. Jau saņemti daudzi pieteikumi no pazīstamiem politiķiem, sportistiem un šovbiznesa zvaigznēm, kuras vēlas piedalīties projektā,” piebilda Holostovs.

Uzņēmuma mājaslapa “www.blagodat.eu” liecina, ka patlaban tiek attīstīti pieci ekociematu projekti – “Putinka”, “Medvedevka” (seši zemesgabali), “Valuevka” (divi zemesgabali), “Viktorijas” (seši zemesgabali), “Tomi” (septiņi zemesgabali).

“Vianets” ir reģistrēts 2001.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 2750 lati. Kā uzņēmuma darbības veids ir norādīta videoierakstu un disku iznomāšana.

 

Komentāri (53)

Elīna Barkovska 16.05.2013. 13.11

Mani fascinē, ka LV neviens žurnālists nedodas pie koalīcijas partiju vadības un nepajautā viņu viedokli un tālākos soļus lai to novērstu!!! Sīkums sīkuma galā un 50 gados šeit būs Krievija, bez pārspīlējuma!!!

+17
0
Atbildēt

3

    Ojārs > Elīna Barkovska 16.05.2013. 17.10

    MārZanderim kārtējoreiz jādodas pie Mr.20%
    —————
    Nu tas jau noteikti apmaksāts pasākums. Skumji, ka radio SWH ir tik zemu nolaidies.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    dzintarz > Elīna Barkovska 16.05.2013. 15.56

    Bronks Mani fascinē, ka LV neviens žurnālists nedodas pie koalīcijas partiju vadības
    ==========
    Žurnaļugām nav laika!
    Piem.šodien ir ceturtdiena un MārZanderim kārtējoreiz jādodas pie Mr.20% (Āmurika) izdibināt jauno veikumu Rīgas labiekārtošanā.

    +4
    0
    Atbildēt

    0

    kristaps_drone > Elīna Barkovska 16.05.2013. 14.26

    Vai mums vēl ir palicis kāds žurnalists?

    +8
    0
    Atbildēt

    0

Sanšains 16.05.2013. 12.19

Kāpēc rakstā rūpīgi tiek NEAKCENTĒTS, ka visam šim pasākumam pamatā ir uzturēšanās atļauju tirgošana, ko savulaik iesāka Šlesers+Kalvītis+Saskaņas centrs un pašlaik turpina nodrošināt ĒNAS KOALĪCIJA (Ozoliņa terminoloģijā runājot) – “Vienotība”, “Reformu partija” un “Saskaņas centrs”?

На основании покупки недвижимости у Вашей семьи есть возможность получить вид на жительства (ВНЖ) в Латвии, что позволяет 5 лет путешествовать по Европе без виз.
http://blagodat.eu/index/0-2

Un vēl – krievu pievilināšanai tiek uzsvērts, ka varēs baudīt “kultūru” – “Novaja volna”, “Jurmaļina”, “KVN”.
Turklāt tuvumā esot viensētas (acīmredzot bauru apdzīvotas), kas piegādāšot ekoloģiski pieņemamus pārtikas produktus.

Важным фактором при выборе месторасположения экодеревни является сравнительная близость, до часа езды, от центра Юрмалы и Риги для культурного отдыха (Новая Волна, Юрмалина, Голосящий КиВиН, фестиваль Comedy и т.д.).

Поблизости расположены хутора, которые поставляют разнообразные экологически чистые продукты питания.
http://blagodat.eu/index/0-2

+14
0
Atbildēt

1

    lebronj2356 > Sanšains 16.05.2013. 13.43

    Tāpēc, ka mūsu valstī nauda un kapitāls tiek godāts, tas ir ļoti lielā cieņā, kaut kāda tur pamattauta, ja nepatīk var izvēlēties citu dzīvesvietu….Ar demokrātiju tam nav nekāda sakara, jo principā LV valda feodāla kleptokrātija, sastāvoša no Rietumu augļotājiem, Austrumu bagātniekiem, čekistu naudasmaisiem un vietējiem rāvējiem – šie tad arī nosaka politisko kārtību un valsts kursu ! Principā šis viss ir tāda maza odziņa 2000to sākuma kļūdām, pie kurām, starp citu nav vainojams viens pats Kalvītis un Šlesers vien !

    +10
    0
    Atbildēt

    0

Ojārs 16.05.2013. 12.49

Tas, ka SC aktīvisti tā rīkojas, liecina,ka viņi Latvijā ir sajutuši baigo visatļauttību.
Foršs piemērs bija Kozlovska rīcība 9. maijā, kad tika pieļauta masveida pļēgurošana Pārdaugavā un policija uz to tikai vienaldzīgi noskatījās.
10. maijā nemanīju policijas tvarstīšanas operācijas uz ielām, lai pārbaudītu, vai vakardienas svešas valsts svētku “svinētāji” nebrauc dzērumā.
Pilnīgi pretēji notiek Jāņos, kad 24. un 25. jūnijā reizēm pusstunda jāgaida mašīnā, kamēr policija pārbauda visus apturētos šoferus.

+13
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu