Kaņepes kultūras centrā diskusija par huligānismu • IR.lv

Kaņepes kultūras centrā diskusija par huligānismu

29
Publicitātes foto

Kaņepes kultūras centra kinoteātrī “Kino Bize” politoloģe Iveta Kažoka šovakar vadīs diskusiju par pilsonisko huligānismu

“Kino Bize” sadarbībā ar politoloģi Ivetu Kažoku un Latvijas Antropologu biedrību pirmdien, 21. janvārī plkst. 19 piedāvā publisku diskusiju ar pieaicinātajiem viesiem un klausītājiem, lai meklētu atbildes uz jautājumu „Vai Latvijā pietrūkst veselīga pilsoniskā huligānisma?”. Iveta Kažoka vadīs sarunu, aicinot dažādu jomu speciālistus apspriest, kā dažādās sabiedrībās atšķiras pilsoniskā aktīvisma izpausmes un vai Latvijā pietrūkst intelektuāli spēcīgas varas kritikas. Sarunā atsauksies uz “Kino Bize” rādītajām 2012. gada filmām: Alisones Kleimanes „Ai Veivei: Nekad nenožēlo” un Andreja Grjazeva „Rīt”.

Pieaicināto viesu vidū būs Maija Veide ar padziļinātu analīzi par Ķīnā notiekošajām aktualitātēm. Studentu aktīvists Armands Leimanis, kas vairākkārtīgi veicis provokatīvas demonstrācijas. Teātra režisors Valters Sīlis, kurš iestudējis izrādes ar sociāli politisku vēstījumu, kā arī antropologs un pasniedzējs Klāvs Sedlenieks. Katra jautājuma apspriešanu ievadīs uzaicinātā viesa pārdomas, kam sekos izvērsta saruna.

Ieejas maksa Ls 3, jauniešiem un senioriem – Ls 2,5.  Vairāk informācijas www.kinobize.lv

 

Komentāri (29)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu