Jaunā gada sagaidīšanai ir daudz iespēju • IR.lv

Jaunā gada sagaidīšanai ir daudz iespēju

28
Raitis Plauks, f64

Vecgada vakaru Rīgā un citviet Latvijā varēs pavadīt dažādos pasākumos, kas notiks gan klubos, gan viesnīcās, gan arī kultūras namos, informē aģentūra LETA.

Klubā "Četri balti krekli" Jauno gadu varēs sagaidīt kopā ar Ufo un viņa grupu, kā arī skanēs labākās latviešu dziesmas, bet klubā "Depo" Jaunā gada sagaidīšanas pasākums notiks "indie" rokenrola stilā.

Klubā "Melnā Piektdiena" 2011.gads tiks sagaidīts ar pasākumu "Tuc-Tuc kostīmu ballīte", kurā jāierodas jebkādā maskuballei atbilstošā tērpā vai maskā, bet viesnīcā "Rīga" būs gan dejas, spēles un atrakcijas, gan arī no pasākuma dalībnieku vidus tiks atrasti titula "Mis un Misters Jaunais gads 2011" īpašnieki.

Savukārt viesnīcā "Albert Hotel" 2011.gada sagaidīšana notiks bārā "Star Lounge", kur būs baudāma gan Rīgas panorāma, gan arī dejas visas nakts garumā. Jaunā gada svinības sāksies jau no plkst.21 un turpināsies līdz pat agram rītam. Pasākumā muzikālo skanējumu nodrošinās Rīgas klubu dīdžeji – "Stella Frei" un "Ed De Dano".

Rīgas Kongresu namā Jauno gadu varēs sākt sagaidīt no plkst.21. Šajā vietā svinētājus sagaidīs neaizmirstams vakars Čikāgas 20.gadsimta 30.gadu stilā pēc kulta filmas "Džezā tikai meitenes" motīviem.

Atpūtas vietā "Artelis" Vecgada vakarā notiks pasākums "Cabaret Piccolo". Kā norāda pasākuma režisors Viktors Runtulis, šogad radošā komanda atgriezusies pie "Cabaret" pirmsākumiem, pie mazākām skatuviskām formām, bet plašākām izjūtu gammām. Skatītājiem nepamanīts nepaliks nekas. Arī šogad "Cabaret" solās pārsteigt savus skatītājus ar neierastiem tehniskiem un muzikāliem risinājumiem. Mākslinieku vidū šogad būs redzami jau zināmi, kā arī jauni, bet ne mazāk spilgti tēli. Kā jau katru gadu, vakars nebeigsies līdz ar izrādi, bet tas būs laiks, kad sāksies īstā jautrība.

Atpūtas vietā "Fantasy Park" Jaunā gada sagaidīšanas svētki notiks Austrumu stilā. Vakara gaitā viesus priecēs uguns šovs, Austrumu dejas, uguņošana, kā arī būs vakara vadītāji, kas parūpēsies par viesu labsajūtu.

Klubā "Jameson" Jauno gadu varēs sagaidīt kopā ar grupu "Jumprava", klubā "Essential" par mūziku rūpēsies dīdžeji Kaspars Kondrats, "Electricano", Rolands Priverts, "Rapa", Vento, "Wow" un "Sam".

Par svētku pasākumu būs parūpējies arī "Rock'n'Riga", kur svinētājus 2011.gadā ievedīs "Johnny Salamander un Madeira", savukārt klubs un restorāns "Dstyle" rīkos "Dstyle" karalisko masku balli, kur piedalīsies dīdžejs Tito Torres no Šveices un dīdžejs Ella ar dzīvo izpildījumu, kā arī būs bārmeņu šovs, kluba dīdžeju un "Dstyle go go" meiteņu priekšnesumi.

Doma laukumā "B-Bārā" par svētku noskaņojumu rūpēsies īstais Salavecis, spēlēs dīdžejs "Uvis& New Year's Tonality", uzstāsies arī Diāna Pīrāgs kopā ar grupu, gadu mijā būs arī šampanieša glāze un dejas līdz pašam rītam, bet "Balzambārā" Jaunais gads tiks sagaidīts ar cepuru balli, kurā spēlēs dīdžeji, būs dejas un citas interesantas atrakcijas.

Vecrīgas bārs "I love you" piedāvās "New Year at the indie disco", savukārt turpat pretī esošajā bārā-restorānā "Garāža" par svinētāju labo garastāvokli rūpēsies gan dīdžeji, gan arī bārmeņi līdz pat agram rītam, kā arī "Studentu klubā" gaidāms interesants Jaunā gada sagaidīšanas pasākums.

Jauno gadu svinētāji varēs sagaidīt arī restorānos "Steiku Haoss" – Meistaru iela 25 un Audēju iela 2, kur Jaunais gads tiks sagaidīts kopā ar grupu "Blues Gang".

Iejusties kādā ikdienai netipiskā tēlā aicinās Vecrīgas klubs "Nabaklab" – šeit radio "Naba" un citur dzirdētu dīdžeju pavadījumā norisināsies karnevāls "Nesaprastie līdzinieki". Abās kluba zālēs jau no plkst.21 uzstāsies vairāki dīdžeji un dīdžeju kolektīvi – "Crystral sound system" meitenes, "AG", Kaspars Bindemanis, DJ "A. Laime", DJ "Noela", radio "Naba" diskotēka "Ej apskrieties", DJ "Valters K." un citi. Bez dīdžeju priekšnesumiem paredzētas arī daudzas citas aktivitātes gan kluba telpās, gan pagalmā.

Savukārt "Cream Cafe" Jaungada naktī gaidāmas dejas, konkursi un svētku salūts. Par muzikālo noformējumu visas nakts garumā gādās dīdžejs "Li7even".

Klubā "Golden" viesus izklaidēs dīdžejs "MazIce" un dīdžejs "Butterfly", turklāt pasākumā būs ieradušies kareivji no Pandoras, meitenes no "Karine Dance" un citi Jaungada viesi.

Plašu pasākuma programmu Liepājā piedāvās klubs "Fontaine Palace", bet Liepājas rokkafejnīcā vakaru varēs pavadīt kopā ar Ivo Fominu un viņa grupu. Tāpat par jautru atmosfēru būs parūpējies klubs "Fonoklubs" Cēsīs, "Tonuss" Jelgavā un citas vietas.

Klasicisma noskaņās Jaunais gads tiks sagaidīts Mežotnes pilī, kur par svētku noskaņu gādās dzīvās mūzikas izpildītāji un galma dāmas. Svinību gaitā būs iespējams fotografēties 18.gadsimta tērpos, galma dāmu vadībā apgūt menueta meistarklases un teicamas klasicisma manieres.

Plašas Jaunā gada sagaidīšanas svinības notiks arī Siguldā – viesnīcā "Sigulda" būs gadu mijas balle, Reiņa trasē gaidāmas svinības brīvā dabā ar ugunskura kurināšanu, laimes liešanu, ziemas prieku baudīšanu un svētku salūtu, bet uz Kaķīškalnu aicināti visi slēpotāji un snovbordisti.

Gadu mijas balle notiks Preiļu novada Kultūras centrā, Kuldīgas Kultūras centrā, Valmieras Kultūras centrā, Dzelzavas kultūras namā, Puikules tautas namā, Mālpils kultūras namā, Alojas kultūras namā, Līvānu novada Kultūras centrā, Nītaures kultūras namā, Jaunpils pilī, atpūtas kompleksā "Ratnieki", Jelgavas kultūras namā, Zvārdes kultūras namā un citviet.

 

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu