Ies kā pa elli • IR.lv

Ies kā pa elli

12
Centrālā Statistikas pārvalde

No šodienas, 2. jūlija līdz 4.jūlija vakaram Rīgā jau sesto reizi risināsies smagās rokmūzikas festivāls "Metalshow.lv Open Air".

Kā pirmie festivāla galvenie viesi savu dalību bija apstiprinājuši Grieķijas "dark metal" grupa "Rotting Christ", kas pēc pēdējām ziņām gan festivālā tomēr nepiedalīsies, un viena no vadošajām vācu modernā metāla grupām "Caliban".

Festivāla viesi šogad būs tādi plaši pazīstami žanra pārstāvji kā "Napalm Death" no Lielbritānijas, "Weedeater", "Lassie The Cat", "Saviours" un "Black Cobra" no ASV, "Crionics" no Polijas, "Idillia" un "Goresoerd" no Igaunijas, "Ricochet" no Baltkrievijas, kā arī pašmāju grupas "Sanctimony", "Preternatural", "Soundarcade", "Rūsa", "Vic Anselmo", "Heaven Grey", "Frailty", "Thursday 12", "Trendkill Method", "Urskumug", "Ocularis Infernum", "Distant Light", kā arī daudzas citas grupas.

Klausītāju iecienītais un mūzikas kritiķu atzinīgi vērtētais festivāls šovasar notiks jau sesto reizi. Pirmos četrus gadus festivāls klausītājus pulcēja Blomē, netālu no Smiltenes, kur divu dienu garumā varēja izbaudīt dabas, mūzikas un patīkamas gaisotnes sniegto kombināciju. Festivālā spēlējuši tādi spēcīgi un pasaulslaveni smagās muzikālās frontes pārstāvji kā "Dark Tranquillity", "Pain", "Cradle of Filth", "The Exploited", "Agnostic Front" un daudzi citi, kā arī Baltijas un pašmāju nopelniem bagātākās un ievērības cienīgākās grupas, stāstīja Bērzvads.

Festivāls notiks gan kluba "Melnā piektdiena" (Rīgā, Brīvības ielā 193c) telpās uz mazās skatuves, gan uz īpaši būvētas lielās skatuves laukumā aiz kluba ēkas. Teritorija tiks labiekārtota, turklāt jaunums būs arī šogad ieviestā apsargātā telšu pilsētiņa un mantu glabātava, ziņo LETA.

Kopumā festivālā šoreiz uzstāsies vairāk nekā 45 plaša smagā muzikālā spektra grupas gan no Latvijas, gan ārvalstīm.

.

Komentāri (12)

Zane Ziplāne-Viļuma 02.07.2010. 11.15

Atliek tikai paskatīties uz grafiku, kur jau esošās stacijas darbojas dīkstāvē! Tomēr būvēsim vēl vienu tādu pašu. Tas tomēr “kādam” būs izdevīgi. Nelieši, vairāk it nekas!

+4
0
Atbildēt

0

ievuliitis 02.07.2010. 11.03

Vai šī raksta sakarā IR nevajadzētu uzdot jautājumus gan Kampara k-gam, gan Ministru prezidentam?

+4
0
Atbildēt

0

Driimeris 02.07.2010. 08.59

Neapstrīdami, šķeldas izmantošana ne tikai palīdzētu pildīt direktīvas, bet arī nodrošinātu ar darbu Latvijas lauku iedzīvotājus.
Tomēr, ņemot vērā gazproma milzīgos resursus un pieredzi ”darbā ar cilvēkiem”, nedomāju, ka kādam izdosies samazināt viņu ”footprint” Latvijā.
Spilgts piemērs bija ministra pēkšņā viedokļa maiņa TEC2 jautājumā.

+2
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu