Bez cukura, bet ar līdzjūtību • IR.lv

Bez cukura, bet ar līdzjūtību

Katrīna Ošleja

Ziemassvētki ir laiks, kad pateikt paldies citiem un arī sev. Diemžēl, pat ja šie vārdi ir teikti ar labu nodomu, nereti tie izskan kā tukši komplimenti. Kā pateikt jēgpilnu paldies gan mājās, gan darbā, lai tas paveiktu to labo darbu, ko esam iecerējuši?

Kad gribam izteikt kādu kritisku piezīmi, parasti sagatavojamies: savācam pierādījumus, faktus, paredzam sekas, kādas tā radīs, un ieteicamo nākotnes rīcību. Dažreiz to visu pat uzrakstām uz papīra, ar kādu pārrunājam vēlmē kaut ko vēl pieslīpēt, lai panāktu vēlamo efektu. Ieguldām laiku un enerģiju. 

Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!


Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu