Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

Konkurences padome identificējusi septiņus Latvijas valsts ceļu iepirkumus kopsummā par 24 762 000 eiro, par kuriem ceļu būvniecības uzņēmumiem A.C.B, Ceļu pārvalde un Strabag bijusi aizliegta vienošanās. Karteļa dalībniekiem sodos jāsamaksā 4,4 miljoni eiro.

Saeima ar vienprātīgu 95 deputātu atbalstu pieņēma likuma grozījumus, kuri par ilgstošu vajāšanu paredz līdz pat trim gadiem cietumā. Grozījumu iemesls bija sievietes slepkavība aprīlī Jēkabpilī, ko pēc ilgstošas vajāšanas izdarīja viņas bijušais vīrs. 

Tieslietu padome izvērtēja ģenerālprokurora Jura Stukāna izteikumus žurnālā Ieva ar pārmetumiem Jēkabpilī nogalinātās sievietes advokātei. Padome izteikumus atzina par nepieņemamiem, bet Stukāna atstādināšanu nerosinās.

Uz valdības vadītāja Krišjāņa Kariņa (JV) rosinātajām piecu partiju sarunām par valdības uzdevumiem gan pagājušajā nedēļā, gan otrdien neieradās ne Nacionālās apvienības, ne Apvienotā saraksta pārstāvji. Valdības vadītājs tikās ar opozīcijas partijām ZZS un Progresīvie.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu