Podkāsts nr.164: Budžeta ultramaratons. Kuri pieminekļi jāgāž? RTU jaunais, cerīgais rektors • IR.lv

Podkāsts nr.164: Budžeta ultramaratons. Kuri pieminekļi jāgāž? RTU jaunais, cerīgais rektors

podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Latvieši aizraujas ar jauniem sporta veidiem — jau trīsdesmitajos gados bijām pirmie Eiropas basketbola čempioni. Šonedēļ Saeima uzstādīja jaunu rekordu pašu Latvijas politiķu izgudrotajā ekstremālajā sporta veidā — budžeta pieņemšanā. Savukārt plašāka sabiedrība ķērusies pie spēka vingrinājumiem un skatās, vai nevar uzlabot mūsu līdzšinējos rezultātus pieminekļu gāšanā. Kamēr skatītāji pievērš uzmanību šiem emociju piesātinātajiem pasākumiem, lielas publikas daļas nepamanīts, par jauno Rīgas Tehniskās universitātes rektoru ievēlēts moderni domājošais Tālis Juhna. Vai izmaiņas RTU dos pozitīvu impulsu mūsdienīgai augstākajai izglītībai? Par šiem un citiem jautājumiem spriež Ir žurnālisti Māra Miķelsone, Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps.

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt mūsu redakcijas darbu — abonēt Ir: ir.lv/abonesana/zurnals-ir/

Esam arī pateicīgi visiem, kas gatavi atbalstīt Šķiltavu — to var darīt šeit: https://donate.stripe.com/3cseXT7E8guidmoaF2

Ja vēlaties ziedot atkārtoti, to var darīt šeit: https://buy.stripe.com/fZe9Dzf6Ace2gyAdRf

 

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu