Pirms pieciem gadiem divi uzņēmēji sāka eksperimentēt, un viņiem izdevās izgudrot, kā pagatavot popkornu, lai to no latviešiem pasūtītu arī ārzemēs
Mainās laiki, un mainās našķēšanās tikumi, un tagad ir pienācis laikmets popkornam! Ne precīzi šādiem vārdiem, taču atkal un atkal Egons Miemis atgriežas pie šīs domas, vadājot mūs pa sava uzņēmuma Snacks and More ražotni Pārdaugavā. 34 gadus vecais uzņēmējs pēc izglītības ir sociologs un labprāt filozofē par paaudžu maiņu, kas atbrīvojusies no padomju laika šaurās domāšanas un nevēlas vairs ierobežot sevi tikai ar čipsiem, un tādā garā.
Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!
Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.