Dalos pieredzē: kā izsisties pārtikas un vienreizlietojamo trauku biznesā

Jaunās uzņēmējas: Agnese Aizpuriete, Paula Stradiņa un Anete Marta Bukovska. Foto — Kristīne Madjare
Alise Zita Zeidaka
Print Friendly, PDF & Email

Re-Grain

Īsumā. 2020. gada rudenī Madonas Valsts ģimnāzijā dibināts skolēnu mācību uzņēmums, kas no rudzu miltiem ražo apēdamus vienreizlietojamos šķīvjus. Mērķis. Iesaistīties dabas aizsardzībā un aicināt arī citus to darīt. Skaistākais. «Apziņa, ka mūsu darbs tiek novērtēts.» Grūtākais. «Nepadoties, kad ir bezspēks, bet turpināt virzīties uz priekšu.»

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu