VIDEO: Uzņēmēja un iluzioniste Dace Pecolli par Covid-19 laiku • IR.lv

VIDEO: Uzņēmēja un iluzioniste Dace Pecolli par Covid-19 laiku

Dace Pecolli. Publicitātes foto

“Galvenais uzstādījums bija neapstāties, atslēgvārds šajā Covid periodā bija “darīt”,” uzsver Dace Pecolli, kura kopā ar ģimeni pandēmijas laikā izveidoja un atvēra iluzionisma teātri un muzeju.

“Šis lielais Covid triks mūs ir patraumējis, bet tanī pat laikā stiprinājis. Ja jau esam palikuši dzīvi, tad stiprinājums un rūdījums ir gūts. Šis laiks mūs apstādināja un mēs paskatījāmies, kas esam paši un kas mums ir apkārt,” ir pārliecināta Dace.

“Es katru dienu pamostos kā muša viendienīte ar domu, ka šī ir mana labākā diena, un cenšos tajā dienā izdarīt pēc iespējas labāk to, ko es varu. Tas ir mans uzstādījums,” saka Dace.

“Stipriniet sevi! Baterija šobrīd ir jāuzpilda, jo tā ir patērējusies. Kad jūsu baterija būs pilna, visam tiksiet pāri vieglāk.”

TUESI.LV ir iedvesmojoši video stāsti par cilvēkiem Latvijā, kuri pielāgojušies Covid-19 izraisītās krīzes apstākļiem un spējuši atrast jaunas iespējas.

Projektu īsteno biedrība NEXT ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par projekta saturu atbild biedrība NEXT.

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu