Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

DZEJA. AMANDA AIZPURIETE. PIRMS IZVĀKŠANĀS. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Pēdējo septiņu gadu laikā tapušie dzejoļi, krājumam četras nodaļas. Pirmā Mana mandala — dzejnieces vērojumi no dzīvesvietām Kauguros un Grīziņkalnā. Otrā Rekviēms un roze — par esību blakus mirušam mīļotajam cilvēkam. Trešā nodaļa Jurģu rītā — pārmaiņu neizbēgamības apjausma. Ceturtā Ja nav iemesla apstāties — par nepieciešamību rakstīt. Apgāda cena 7 €.


BĒRNIEM.
KRISTINA RŪŠIFTE. VISI SKAITĀS. IZDEVNIECĪBA LIELS UN MAZS. Lieliski, ka cilvēku ir daudz un tie ir dažādi! Grāmatā viņi čum un mudž — tāpēc tās dēvē par mudžgrāmatām. Var skaitīt cilvēkus, sekot, just līdzi un vērot, kā savijas viņu gaitas. Dažādi noslēpumi gaida katru, kam piemīt zinātkāre un ass skatiens. Starptautiski godalgotās norvēģu autores bilžu grāmata pirmsskolas un jaunākā skolas vecuma bērniem. Apgāda cena 13 €.


DETEKTĪVS.
DACE JUDINA. PĒDAS PUTEKĻOS. IZDEVNIECĪBA LATVIJAS MEDIJI. Sērijas Izmeklē Anna Elizabete trīspadsmitā grāmata. Pēc vizītes pie reģes Silvijas mīklainā avārijā iet bojā ziņu aģentūras īpašnieks Tuncis; viņa auto atrodas ģenerālim Bozem nolaupītie dokumenti. Melnpils mērs Poķis pēc pamatīga tusiņa tiek ierullēts asfaltā. Abi upuri saistīti ar skandalozo politisko spēku Mājai un ģimenei, kas iecerējis atdzimt ar jaunu līderi… Apgāda cena 12,75 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu