Olu godināšana • IR.lv

Olu godināšana

Foto — Shutterstock
Laura Dumbere

Pavasaris nāk ar Lieldienām un raibām oliņām. Taču no kulinārijas viedokļa olu krāsošanas tradīcija ir maķenīt absurda — izvārīt milzu daudzumu olu un dienām ilgi gariem zobiem mēģināt tās apēst. Ja vēlamies olas tiešām celt godā, labākais veids ir pagatavot ideālu omleti. Teiksim, pāris nedēļas pēc Lieldienām, kad atkal spējam domāt par olu ēšanu

Viesnīcu klasika. Maisītā omlete jeb scrambled eggs

Nepieciešams: 4 olas, sāls un šķipsna maltu melno piparu, gabaliņš auksta sviesta

Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!


Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu