Nav nekā vienkāršāka par zāļu tēju, kas pēc vecmāmiņas receptes sajaukta ar pašu spiestu sulu. Taču — kā panākt, lai šāds dzēriens bez jebkādiem konservantiem mēnešiem ilgi saglabātos svaigs? Rolands Briņķis to ir paveicis un gatavs eksportam
Doma gatavot un pārdot atspirdzinošus, dabīgus dzērienus Rolandam Briņķim radās skrienot. Viņš ir «gargabalnieks», kurš aizraujas ar baskāju skriešanu. Vairums šādu maratonistu neiztiek bez ātro ogļhidrātu želejām, kas vajadzīgas enerģijas iegūšanai. Bet neko sintētisku Rolands nespēj paņemt mutē — agrāk smagatlētikas dēļ dzertie proteīnu kokteiļi padarījuši kuņģi jutīgu. Tāpēc Rolands sev gatavoja dzērienu no ūdens, sablendētām dārza ogām, medus un mazliet sāls. Garšīgs un dabīgs.
Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!
Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.