Iesmiņš ar otiņu

2024_10_GVCGiP9XEAANj4G.png

2024_10_GVCGiP9XEAANj4G.png

Bistro Iesmi Blaumaņa ielā 9 Rīgā

Atgriezies no saviem garšas ceļojumiem, Mārtiņš Sirmais piedāvā jaunu kulināro piedzīvojumu Rīgas centrā — «laikmetīga šašlika restorānu», kur var paēst diezgan ātri, par diezgan pieņemamu naudu un ļoooti garšīgi. Izvēle ir paliela — lai izmēģinātu visu piedāvājumu, būs jānāk reizes desmit.

Iesmu kā cepšanas rīku lieto daudzās zemēs. Mārtiņš Sirmais apvienojis uz vienas paplātes dažādas tradicionālas piedevas — tās visiem pasūtījumiem ir nemainīgas, bet iesmiņus un dzērienu katrs izvēlas pēc savas gaumes. 

Cenu amplitūda komplektam: no drusku virs 10 eiro par veģetārajiem tofu šašlikiem līdz divarpus reizes dārgākiem wagu jeb wagyu iesmiem. Abas galējības, kā arī garneles nākušas no Japānas. 

Jaunākajā žurnālā

Kārļamuižas stāsts sākās pirms 20 gadiem, kad Jāņa Stepiņa ģimene nolēma no Rīgas pārcelties uz reģionu un atvērt viesnīcu

Zudusī uzmanība

Ilustrācija — Freepik

Rūgtums par rūgto

Kafijas pupiņu žāvēšana plantācijā Finca El Puente