
Pie jaunās ražotnes Ādažos, kur oktobrī sāks ražot Rūdolfa biezeņus, Lat Eko Food vadītāja Egija Martinsone laiku pa laikam aizbrauc kopā ar dēlu Rūdolfu. Draugi smejas, ka viņai ir divi dēli un abi Rūdolfi.
Ar vēlmi ne tikai savam, bet citiem bērniem piedāvāt ekoloģiskus, no Latvijā audzētiem dārzeņiem un augļiem gatavotus biezeņus Egija Martinsone izveidoja uzņēmumu, kurš oktobrī atver miljoniem vērtu jaunu ražotni Ādažos
Uz burciņām zem retrostilā izlocītā vārda «Rūdolfs» rakstīts: «Gardais mammas biezenis.» Pirms pieciem gadiem tā arī bija - šādu biezeni varēja baudīt tikai Egijas dēls Rūdolfs. Toreiz, trīs reizes dienā virtuvē stāvot pie katliņa un maisot virumu puikam, Egija pabrīnījās, kādēļ neviens uzņēmums nepiedāvā mazuļiem biezeni, kas ražots no mūsu zemē audzētiem kartupeļiem, burkāniem, ķirbjiem un āboliem. Uzmanīgi un pārdomāti īstenojot biznesa ideju par dzimtās zemes dārzeņiem un augļiem mazuļiem, Egija Martinsone izveidojusi uzņēmumu Lat Eko Food un dēla vārdā nosauktu biezeni, kas 2012.gadā atzīts par Latvijas gada ekoproduktu.