Sestdien Kalnciema kvartālā japāņu mākslinieku darbnīcas un tirdziņš • IR.lv

Sestdien Kalnciema kvartālā japāņu mākslinieku darbnīcas un tirdziņš

30
Polimērmāla ziedi. Notiks ziedu rotu veidošanas darbnīca. Publicitātes foto

Atklās instalāciju, kas tapusi kopā ar Pārdaugavas iedzīvotājiem

Sestdien, 5. jūlijā, Kalnciema kvartālu pārņems uzlecošās saules zeme Japāna, rakstīts Kalnciema kvartāla mājas lapā. Papīra objektu festivāla ietvaros norisināsies vairākas darbnīcas. Vienlaikus notiks arī tradicionālais sestdienas amatnieku un zemnieku  tirdziņš. 

Plkst. 11 Kalnciema kvartāla galerijā tiks atklāta Ryosuke Kondo un Irmak Canevi instalācija, kura tapusi ar Pārdaugavas iedzīvotāju līdzdalību, kas uz papīra radījuši neredzamas ainavas, kas maģiski taps redzamas atklāšanas brīdī. 

No plkst. 11 līdz 13 Vīnu veikala zālē māksliniece Yasuko Watanabe darbnīcā “Papīra Sumo spēle” kopā ar bērniem veidos papīra sumo cīņu tēlus cilvēku, zvēru un monstru veidolos, kas vēlāk viens ar otru cīnīsies sumo cīņu ringā. 

No plkst. 13 līdz 15 Kumiko Mizuno radošajā darbnīcā mācīs bērniem papīra locīšanas iemaņas, kas palīdzēs tālāk veidot savus individuālos fantāzijas objektus patstāvīgi. 

Visas dienas garumā  būs darbnīca – ziedu rotu veidošana no japāņu polimērmāla sakuras zaru ieskautā darbnīcā (dalības maksa 5 eiro). 

Vīnu veikala zālē būs apskatāma foto izstāde „Japāna eiropieša acīm / Japāna šodien. 16. izdevums: Aleksandrs Gronskis. Nina Korhonena”. 

Vairāk informācijas Kalnciema kvartāla mājas lapā

 

Komentāri (30)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu