Piektdien Nacionālajā bibliotēkā fotogrāfijas eksperta Marka Prusta vieslekcija • IR.lv

Piektdien Nacionālajā bibliotēkā fotogrāfijas eksperta Marka Prusta vieslekcija

28
(C) Marks Prusts

Prusts ir franču fotogrāfijas eksperts, daudzu fotofestivālu kurators. Lekcija ir bez maksas

Šovakar, 9.maijā plkst.17 jaunajā Latvijas Nacionālās bibliotēkas ēkā notiks fotogrāfijas eksperta un konsultanta Marka Prusta lekcija “Bet vai tā ir māksla?”, raksta aģentūra LETA.

Lekcijā Prusts mēģinās atbildēt uz tādiem jautājumiem kā “Kas padara fotogrāfiju interesantu?” un “Kas šo mediju padara unikālu?”. Apskatot vēsturiskos un tehnoloģiskos fotogrāfijas sasniegumus, fotogrāfijas eksperts stāstīs par dažādiem fotomākslas kontekstiem un pielietojumiem. Prusts ir franču fotogrāfijas eksperts, daudzu fotofestivālu kurators un recenzents portfolio skatēs. Viņš arī darbojies kā grāmatu redaktors un fotogrāfijas pedagogs. Pirms lekcijas Prusts piedalīsies arī Rīgas Fotomēneša portfolio skatē, uz kuru joprojām var pieteikties topošie un profesionālie fotogrāfi. 

Lekciju iespējams apmeklēt bez maksas. Tā notiks angļu valodā. 

Organizatori aicina apmeklētājus ierasties vismaz 30 minūtes iepriekš, lai reģistrētos pasākumam ekspluatācijā vēl nenodotajā ēkā. Prusta lekcija notiks festivāla “Rīgas Fotomēnesis 2014” programmā, kas ir Eiropas kultūras galvaspilsētas notikums. Vairāk informācijas Rīgas fotomēneša mājas lapā

 

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu