Laikmetīgās mākslas centrā būs skatāma Artura Bērziņa darbu izstāde • IR.lv

Laikmetīgās mākslas centrā būs skatāma Artura Bērziņa darbu izstāde

32

Izstādes “Rodamība” atklāšanā tikšanās ar mākslinieku un sarunas par izstādi 

Ceturtdien, 26.oktobrī, plkst.18.30 Laikmetīgās mākslas centra Ofisa galerijā tiks atklāta mākslinieka Artura Bērziņa darbu izstāde “Rodamība”, raksta aģentūra LETA. 

“Rodamība ir mašīnu apcere. Mašīnas tika atlasītas pēc to pielietojamības. Tās attiecas uz ķermeņa vai lietu pārvietošanas un pārvietošanās jomu. Visi darbi ir atvasināti no subjekta personīgās pieredzes, ievērojot personības attīstības hronoloģiju. Pieci izstādītie darbi nav radīti. Tie ir radušies. Kaut kam rodoties, kaut kas gāja bojā,” raksta mākslinieks Bērziņš. 

Bērziņš ieguvis izglītību Latvijas Mākslas akadēmijā. Viņš piedalījies tādās grupu izstādēs kā “Viņš nemeklē patiesību, viņš grib iespaidot?”, “Survival Kit 4”, “Survival Kit 3”, “Nieze” un “Candy Bomber”, kā arī veidojis vairākas personālizstādes: “prāta darbi” Tukuma mākslas muzejā un Olaines vēstures un mākslas muzejā, “skaņu darbi” “Nabaklab” izstāžu zālē, “bez nosaukuma (tautiskais romantisms)” Rīgas mākslas telpā u.c. 

Izstādes “Rodamība” atklāšanā gaidāma tikšanās ar mākslinieku, glāze vīna un sarunas par izstādi. “Rodamība” Laikmetīgās mākslas centrā būs skatāma līdz 25.oktobrim.

Vairāk informācijas mākslas centra mājas lapā

Komentāri (32)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu