Kalnciema kvartālā šovakar uzstāsies jaunās "indie" grupas • IR.lv

Kalnciema kvartālā šovakar uzstāsies jaunās “indie” grupas

23
Foto no Kalnciema kvartāla mājas lapas

Notiks jauno mūzikas grupu sacensība. Vakara izskaņā uzstāsies trio “El Mars”

Šovakar, 6.jūnijā plkst.19 Kalnciema kvartālā uz “Bushmills Live” skatuves notiks konkurss jaunajām “indie” mūzikas grupām, kurā piedalīsies tādi izpildītāji kā “Treeeye”, “Marta Migla” un “Ca’Mel”, raksta aģentūra LETA. Šīs trīs grupas iespēju uzstāties uz Kalnciema kvartāla skatuves izcīnījušas, piedaloties Latvijas jaunajām “indie” mūzikas grupām adresētā konkursā. 

Koncerta laikā mūziķi sacentīsies par iespēju ierakstīt dziesmu skaņu ierakstu studijā “Sound Division Studio”. Konkursā uzvarēs tā grupa, kas iegūs vislielāko klausītāju atbalstu koncerta laikā. 

Grupa “Treeeye” kopā muzicē kopš 2011.gada. Grupas sastāvā ir elektronisko instrumentu spēlētājs Andrejs Furtats, vokālists un ģitārists Jevgēnijs Glazers, basģitārists Maksims Morozovs un bundzinieks, perkusionists un vokālists Artūrs Pavlovskis. 

Grupa “Marta Migla” savu nosaukumu ieguva 2010.gadā. Kopš tā laika grupas pamatsastāvā ir ģitārists Jānis Traviņš, basģitāriste Dace Zariņa, bundzinieks Edgars Liljē un sintezatorists Gatis Podiņš. 

Grupa “Ca’Mel” ir dibināta 2011.gadā. Tās sastāvā ietilpst ģitārists Toms Lazdovskis, basģitārists Sandris Šīrants un bundzinieks Andris Rembergs. 

Vakara izskaņā uzstāsies publikai jau zināmā “indie” mūzikas apvienība trio “El Mars”. Tās sastāvā ir dziesmu un tekstu autors, kā arī izpildītājs Raimonds Gusarevs, bundzinieks Matīss Akuraters un basģitārists Toms Valmiers. 

Toties pēc nedēļas, 13.jūnijā, plkst.19 Latvijas “indie” mūzikas fanus sagaida starptautiskās “indie” mūzikas apvienības “BlondeBlackBlonde” uzstāšanās, kuras sastāvā muzicē mākslinieki no Ņujorkas, Beļģijas un Latvijas. Grupas kodols ir Mika Kesels, kurš dzied un spēlē grīdas tomu un kociņus, Matīss Čudars, kurš dzied un spēlē ģitāru un kājas tamburīnu, un Lenarts Heindels, kurš dzied un spēlē basģitāru un basbungu. Vakara noslēgumā uzstāsies dziesminieks “Goran Gora”.

Vairāk informācijas Kalnciema radošā kvartāla mājas lapā

Komentāri (23)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu