Sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz Eltona Džona koncertu • IR.lv

Sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz Eltona Džona koncertu

21
Eltons Džons jau ir koncertējis Rīgā. Foto no 2007.gada uzstāšanās "Arēna Rīga", LETA

“Biļešu servisa” kasēs sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz novembrī Rīgā gaidāmo leģendārā britu mūziķa Eltona Džona koncertu 

Pirmajām 1000 stāvvietu biļetēm cena būs 20 lati, pēc tam stāvvietu biļete maksās 25 latus, savukārt sēdvietu biļešu cena būs no 25 līdz 50 latiem LMT Biznesa kluba zonā un līdzvērtīgās vietās zāles pretējā pusē,tā aģentūru LETA informējis koncertaģentūras FBI sabiedrisko attiecību koordinators Kristaps Kārkliņš. 

Seškārtējais prestižās Grammy balvas ieguvējs, leģenda un pianists Eltons Džons Rīgā uzstāsies 3.novembrī Arēnā Rīga. Sers Eltons Džons ir veiksmīgs dziesmu autors un izpildītājs, kurš var lepoties ar karjeras laikā pārdotiem vairāk nekā 250 miljoniem ierakstu. 

 Eltons Džons Latvijā koncertēs kopā ar grupu, un koncertā varēs dzirdēt daudzas no mūziķa populārajām dziesmām. Mūziķis sadarbojies ar daudzām mūzikas zvaigznēm, bet 52. Grammy balvu pasniegšanas ceremonijā sēdās pie klavierēm kopā ar jauno mūzikas fenomenu Lady Gaga. Eltona Džona jaunākais albums The Union iznāca 2010.gadā, un tas ierakstīts kopā ar amerikāņu dziesmu autoru un izpildītāju Leonu Raselu, tādējādi pāršķirot jaunu lapaspusi Eltona Džona karjerā, aģentūrai LETA stāstīja Kārkliņš.

Komentāri (21)

janazakovica 17.08.2011. 12.05

dzons malacis apreceja veci ists virietis vareja suni ari..

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu