Egle atsaka Zatleram • IR.lv

Egle atsaka Zatleram

38
Foto: Edijs Palens, LETA

LDDK vadītāja redzot iespējas īstenot Zatlera uzstādījumus, tomēr pati šobrīd neiesaistīsies politikā

Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) ģenerāldirektore Elīna Egle nolēmusi neuzsākt politisku darbību un turpinās pildīt profesionālos pienākumus LDDK, teikts Egles izplatītajā paziņojumā medijiem.

“Esmu pagodināta, ka mans darbs sociāli-ekonomisko procesu sakārtošanā ir novērtēts un esmu aicināta iesaistīties jaunā politiskā kustībā. Vērojot jaunā politiskā kustībā aktīvos cilvēkus, saredzu iespējas īstenot Valda Zatlera uzstādījumus politiskās sistēmas maiņai un tiesiskuma atjaunošanai, kas ir aktuāli un nozīmīgi gan stratēģiski un patriotiski domājošiem uzņēmējiem, gan ikvienam Latvijas iedzīvotājam. Mērķtiecīgas pārmaiņas un kopīgs darbs ir vitāli nepieciešams nācijas stiprināšanai un Latvijas izaugsmei,” pauž Egle, gan norādot, ka pieņēmusi lēmumu vēl neuzsākt politisku darbību un turpināt pildīt profesionālos pienākumus LDDK.

Viņa atzīmēja, ka viņa turpinās darbu, lai konsolidētu biedru viedokli tādos šobrīd būtiskos jautājumos kā valsts budžeta 2012.gadam un ilgtspējīgas nodokļu politikas izstrāde, ēnu ekonomikas apkarošana, investīciju piesaiste, nodarbinātības veicināšana u.c.

“Mana visciešākā pārliecība ir, ka tikai demokrātiskā un tiesiskā valstī bizness var nodrošināt labklājības pieaugumu un labas darba vietas. No uzņēmējdarbības panākumiem iegūst visa sabiedrība. Es veltu savu profesionālo, akadēmisko un sabiedrisko darbu, lai vairotu Latvijas biznesa panākumus, ” pauda Egle.

 

Komentāri (38)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu