Nāves dāvesti un vingrotāji • IR.lv

Nāves dāvesti un vingrotāji

16

Šodien kinoteātrī "Cinamon" pirms filmas "Harijs Poters un Nāves dāvesti: Pirmā daļa" seansiem būs iespēja vērot ielu vingrotāju priekšnesumus, ziņo aģentūra LETA.

Pirms diviem filmas "Harijs Poters un Nāves dāvesti: Pirmā daļa" seansiem, kas sāksies plkst.15 un 18, kinoteātra apmeklētājus ar interesantu un enerģijas pilnu priekšnesumu pārsteigs Latvijas Ielu vingrošanas sporta biedrības dalībnieki, kuri nupat uzvarēja arī televīzijas šovā "Latvijas zelta talanti 2010".

Filmā "Harijs Poters un Nāves dāvesti: Pirmā daļa" par Harija, Rona un Hermiones galveno uzdevumu kļūst Voldemorta nemirstības noslēpuma atrašana, kas palīdzētu beidzot uzveikt šo Tumsas valdnieku. Vieniem pašiem bez savu uzticamo skolotāju palīdzības viņiem kā vēl nekad ir jābūt vienotiem savā vēlmē uzvarēt. Taču tumšie spēki, kuri svin vienu uzvaru pēc otras, ir saņēmuši pavēli nogādāt pie Voldemorta to vienīgo, kurš joprojām viņam ir visvairāk vajadzīgs, – Hariju Poteru. Liktenīgā cīņa vairs nav aiz kalniem, un mazākumā ir palikuši tie, kuri var sniegt Harijam atbalstu. Savus draugus un ienaidniekus viņš ierauga pavisam citādā gaismā, jo Ļaunā un Labā robežas iegūst aizvien neskaidrākus apveidus.

Komentāri (16)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu