Jakrins iegūst amatu CSDD • IR.lv

Jakrins iegūst amatu CSDD

42
Jānis Saliņš, F64

Partijas biedris Gerhards pēdējā darba dienā Jakrinam sagādājis darbu

Pēdējā vecās valdības darba dienā ar aizejošā satiksmes ministra Kaspara Gerharda (VL-TB/LNNK) svētību Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) valdē iecelts viņa partijas biedrs Emīls Jakrins, raksta "pietiek.com". Jaunais satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS) šo lēmumu nepārskatīs, jo „kuģis jau aizgājis”.

Ar Gerhardu portālam sazināties neizdevās, jo viņš neatbildēja uz telefona zvaniem. CSDD valdes locekļa alga mēnesī pašlaik ir ap 2000 latu pirms nodokļiem. Jakrins iecelts piektajā, līdz šim vakantajā valdes amatā.

Jau ziņots, ka Jakrins kandidēja arī 10.Saeimas vēlēšanās, taču netika ievēlēts.

Jakrins "pietiek.com" apstiprināja, ka turpmāk strādās CSDD valdē. Viņš esot atteicies no amatiem “Rīgas siltuma” padomē un Ventspils brīvostas pārvaldes valdē. „Atteicos no citiem amatiem, jo šis darbs CSDD ir pilnas darba dienas darbs. Es uzskatu, ka valdes locekļiem jāstrādā pilnā režīmā,” portālam sacīja Jakrins.

"Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) ietilpstošās partijas VL līderis Raivis Dzintars to uzskata par nepieņemamu. "Šāda rīcība man šķiet pilnīgi nepieņemama – gan tāpēc, ka tas veikts pēdējā dienā bez jebkāda konkursa, gan paša Jakrina apšaubāmās reputācijas dēļ," aģentūrai LETA sacīja Dzintars.

Dzintars uzsvēra, ka šāda Gerharda rīcība neatbilstot nacionālās apvienības ētikas principiem, tādēļ viņš un vairāki citi VL-TB/LNNK biedri rosināšot šo jautājumu izskatīt nacionālās apvienības Revīzijas komisijā.

"Pietiek.com" arī vēsta, ka ar revīzijas atzinumu par CSSD drīzumā klajā nāks Valsts kontrole (VK). Neoficiāli zināms, ka VK atzinumā būs norādīts uz vairākiem pārkāpumiem un līdzekļu šķērdēšanu, kas konstatēti CSDD darbībā.

 

Komentāri (42)

Silvija Adijāne 05.11.2010. 09.01

Kam ir jānotiek, lai tas vienreiz beigtos? Zemestrīcei vai vulkāna izvirdumam? Personīgi pazīstu vairākus cilvēkus ar rietumu augstskolu izglītībām, kuri sitas no rīta līdz vakaram, veidojot savu biznesu no 0. Šo te konkrēto kadru tētiņš varēja pieņemt darbā Fiatā vai tirgot mēbeles, ja jau tik bezcerīgs, nevis saņemt garantētus LVL 2000 par nekā nedarīšanu. Pilna laika darbs? Valdē? Jāsmejas.

+22
-1
Atbildēt

0

ltvpanorama 05.11.2010. 08.38

nekur nekāds kuģis nav aizgājis..vienkārši joprojām turpinās zemtepiķa politbizness..vai tiešām katram caurkritušam politikānim valstij jāsarūpē maza silīte no kuras strēbt un strēbt..lai tak iet brīvā tirgū…meklē vietu un strādā ja tādi nenovērtējami talanti..bail pat iedomāties kas darīsies tūlīt valsts uzņēmumos kad vajadzēs piefraktēt veco deputātu lērumu

+17
-1
Atbildēt

0

andris902 05.11.2010. 08.37

….Vai Ir.lv veidojas par pietiek.com sadarbības partneri?…nevienu dienu bez pietiek.com pārpublicējumiem?…
…Jums ir lieliski žurnālisti…varbūt ļaujiet arī viņiem strādāt…:))

+13
-2
Atbildēt

1

    archoftriumph > andris902 05.11.2010. 09.35

    iespeejams ka ir.lv un pietiek.com sapluust/papildina viens otru? varbuut nosaukuma mainja? :)

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu